foto

Jeremy Sisto

  • nar. 6.10.1974 (44 let)
    Grass Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeremy Merton Sisto se narodil v Grass Valley v Kalifonii, ale od malička vyrůstal v Chicagu. Matka Reedy Gibss, americká herečka a otec Dick Sisto, jazzový hudebník, pedadog a muzikant, se rozvedli v roce 1980. Jeremy má jednoho sourozence, o dva roky starší sestru Meadow Sisto, která je také velmi aktivní herečka. Během let 1993 – 2002 byl Jeremy ženatý s Marisou Ryan. Říká se, že údajně randil i s Reese Witherspoon.

Již v 11 letech začal Jeremy vystupovat v divadle. V 16 letech dostal první velkou roli ve filmu GRAND CANYON. Po natočení tohoto filmu se Jeremy vrací zpět do Chicaga, aby zde dokončil střední školu. Později také vystudoval UCLA (The University of California, Los Angeles). V roce 1993 se opět stěhuje do Los Angels, právě kvůli herectví a studiím. Po několika rolích po boku například Gwyneth Paltrow ve filmu MOONLIGHT & VALENTINO, nebo Christophera Walkena ve filmu SUICIDE KINGS, si jeho talentu, citu pro hraní a okouzlující povahy všiml spisovatel Alan Ball a obsadil ho do svého seriálu SIX FEET UNDER, kde Jeremy hrál postavu Billy Chenovith. Během natáčení zinscenoval divadelní hru Take Me Out, za kterou získal několik nominací.

V roce 2003 dostal za film MOVIE HERO Zvláštní ocenění poroty na Cinequest San Jose Film Festivalu. Za tento film jěště téhož roku na Mezinárodním filmovém festivalu v Dahlonega dostal cenu – nejlepší herec. Kromě hraní se Jeremy velmi aktivně věnuje zpěvu a hře na kytaru. Má svou vlastní skupinu a momentálně pracují na svém prvním albu. V červnu letošního roku se Jeremymu a jeho snoubence Addie Lane narodila dcera Charlie Ballerina Sisto.

Tomáš "TomikZlesa" Snovický

Herecká filmografie

Filmy

2016 Holčičí problémy
Love Is All You Need?
Temná strana dveří
2015 Batman vs. Robin
H8RZ
Hangman
2014 Break Point
2013 Naši a já
Únos Air Force One (TV film)
2012 Robot a Frank
2011 Hook, Line and Sinker
Sironia
2009 Into Temptation
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 A Cat's Tale
Gardens of the Night
Liga spravedlivých: Nová hranice
2007 Servírka
War Prayer, The
2006 Broken
Neznámý
Populace 436
The Thirst
2005 In Memory of My Father
Něco jako láska
The Nickel Children
2004 Method
Mrtví k snídani
Srdce je zrádná děvka
V rukách nepřítele
Virus 1.0
2003 Filmový hrdina
Manfast
Pach krve
Something More
Třináctka
2002 Inside
Julius Caesar (TV film)
May
Now You Know
Robbing 'Hef
Showboy
2001 Dead Dog
Don's Plum Bar
Policajtka
2000 Men Named Milo, Women Named Greta
Nebezpečný kód
This Space Between Us
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Little Savant
The Auteur Theory
Trash
Šedesátá léta (TV film)
1998 Bongwater
Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
Hranice možností
Podoby lásky
Some Girl
1997 Nerovná partie
Oakland Underground
Three Women of Pain
1996 Bílá smršť
1995 Bezmocná
Skrýš
Valentino
1994 Posádka v ohrožení
The Shaggy Dog (TV film)
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
1991 Grand Canyon

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Exposed (E14)
Partners in Crime (E13)
A New Dawn (E12)
další epizody (4)
2018 F.B.I. (TV seriál)
The Armorer's Faith (E10)
Compromised (E09)
This Land is Your Land (E08)
další epizody (10)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Ice (TV seriál)
Stand Off (S01E10)
The Cut (S01E09)
Side Trip (S01E08)
další epizody (5)
2016 Ice (TV seriál)
Tears of the Gods (S01E05)
Two Handkerchiefs (S01E04)
The Line (S01E03)
další epizody (5)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
Wicked City (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
LGBSteve (S12E07)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stiiiiiiill Horny (S03E13)
Les Lucioles (S03E12)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
další epizody (13)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stray Dogs (S02E22)
Apocalypse Meow (S02E21)
Go, Gamblers! (S02E20)
další epizody (22)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
The Great Compromise (S01E21)
Hear No Evil (S01E20)
další epizody (22)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Zúčtování (S03E21)
2006 My Boys (TV seriál)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
It's Good to Be the Queen (S02E12)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Nehybný (S05E11)
Osamělí (S05E10)
další epizody (9)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Atomový kryt (S04E11)
Temný les (S04E10)
další epizody (4)
2003 Příběhy starých Egypťanů (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Všichni odcházejí (S03E10)
Vernisáž (S03E09)
další epizody (4)
Dawsonův svět (TV seriál)
All Good Things... (S06E23)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
Oči někoho jiného (S02E09)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ťuky-ťuk (S01E13)
Soukromý život (S01E12)
Cesta (S01E11)
další epizody (10)
1998 Real Life (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Out of Order (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2011 Spy Wars (TV seriál)
2004 Film Trix 2004

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
World Poker Tour (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2007 Maroon 5 - Wake Up Call (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Hangman

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Break Point

Režijní filmografie

Filmy

2010 Asleep in the Park

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace