Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted (Michael Keaton) je úspěšný obchodník, který pracuje pro společnost Bindview a trochu proti své vůli musí do zákulisí obchodu zasvětit nezkušeného nováčka Jamieho (Brendan Fraser). Jamie je z nového prostředí zprvu nadšen a neodradí ho ani Tedova cynická a výbušná povaha. První rozčarování přichází až s několika nepovedenými obchody. Když pak Jamie seznamuje Teda se svou snoubenku Belisou (Amber Valletta), rázný obchodník propadá jejímu kouzlu a poté, co se spolu začnou tajně scházet, objevuje i své pravé já. Jenže změny v Tedově chování přinášejí i nepříjemnosti v práci, protože právě jeho drsné vystupování ho dělalo tak vynikajícím obchodníkem. Ani Jamiemu se v obchodě nedaří, a protože Teda trápí výčitky svědomí, pomáhá svému mladému kolegovi tajně plnit tržby ze svého. Zisky společnosti Bindview však klesají a Tedovy výsledky jsou pořád horší. Jeho zájem o Belisu ale naopak neustále roste. Teprve násilné převzetí společnosti konkurentem celou důmyslnou lež odhaluje… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +snad jen dialogy mezi ústřední dvojici dokázali zaujmout a strhnout na sebe pozornost -téměř zbytečný film, celkově prázdný/// Vidíte, komentář píší s týdením odstupem a už si ani nepamatuji o čem ten film byl. Sice vyloženě nenudil. Keaton a Fraser na sebe dokázali strhnout moji pozornost, ale je to taky film, který určitě nemusíte vidět dvakrát. Na konci filmu se dočkáme nějakého zvratu (nebudu prozrazovat jakého), jen řeknu, že mě do kolen nijak nedostal. Možná proto, že je mi tento film lhostejný./// Celkem 51%/// ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Když u komedie nefunguje humor, u dramatu a thrilleru nefunguje napětí a z romantiky zbude jen plytká rádobydojemnost, co dostane divák. Jedenapůlhodinový nudný dokument o jakémsi příběhu s rádobyšokujícím zvratem..... jediná pozitivní věc na filmu byl charismatický výkon Michaela Keatona a některé jeho hlášky... ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu skvělý film! Nečekal jsem vůbec nic záživného, ale opak je pravdou.Skvělý scénář plný pikantních hlášek, např: "Šel jsem s Tedem jednou na jednání, řekl klientovi ať mi vrazí péro do huby, jestli chce, abych jí zavřel". Herecké výkony zrovna tak, poutavý děj a skvěle vyřešený závěr. ()

SHA 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se 80 minut průměrně nudíte, a říkáte si, co na tom má být pro všechno na světě romantického (jedna *) a pak v závěru nestačíte zírat (**)... Každopádně mě už dlouho žádný film pointou tak nešokoval, takže je tím trochu zastíněn ten laciný a nudný předchozí rádoby romantický děj. Velké plus, že to nenechali sklouznout k americkému konci... ()

marlon 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa usiloval hrať na niečo, na čo nebol stvorený. Zaujímavá sonda do sveta tvrdého businessu, v ktorom jediným pravidlom na prežitie je pravidlo ignorácie a neosobnej pretvárky, mohla ale vyznieť ďaleko lepšie. Nepresvedčivý scenár, plný klišé a naivity, presiaknutý totálnou absenciou akejkoľvek dramatičnosti, takto nemohol zachrániť ani sám vojak v poli Keaton. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a New York. (Terva)
  • S rozpočtem 4 000 000 amerických dolarů vydělal snímek rok po uvedení na DVD pouhých 620 000. (Terva)

Reklama

Reklama