Reklama

Reklama

Tajemství

  • Austrálie The Secret

01. Tajemství odhaleno
02. Tajemství zjednodušeno
03. Jak využívat tajemství
04. Mocné procesy
05. Tajemství a peníze
06. Tajemství a vztahy
07. Tajemství a zdraví
08. Tajemství a svět
09. Tajemství a vy
10. Tajemství a život

Držíte v rukou velké tajemství vesmíru.
Zákon, který byl roky skrýván před zraky běžných lidí. Umění, které v rukou drželi potajmu nejmocnější lidé historie.
Jediný svitek, jehož přečtení vedlo k poznání nejdůležitějšího zákona vesmíru, zákona přitažlivosti. Po tisíciletí se jediná kopie svitku obkreslená z navždy pohřbené smaragdové desky dostávala z rukou do rukou velkých učenců a její tajemství přivedly k životnímu úspěchu a moudrosti takové osobnosti jako Platon, Shakespeare, Newton, Hugo, Edison, Lincoln, Einstein, Beethoven... A nyní toto Tajemství vstupuje na světlo světa a můžete jej objevit i vy.
Skupina odvážných vědců, podnikatelů i filozofů úspěchu pod vedením australské spisovatelky Rhondy Byrne natočili snímek, který odhaluje Tajemství a dává všem jeho majitelům schopnost ovládnout svůj život a určit si veškeré bohatství, kterým bude oplývat. Tento dokument se stal během několika měsíců bestsellerem a vedl k největšímu nárůstu bohatství čtenářů a diváků ze všech děl odvětví osobního rozvoje.
Film o němž i Oprah Winfrey ve svém pořadu prohlásila, že je přesně tím, co se snažila celé roky svým divákům předat, přichází do České republiky a dnes máte možnost The Secret objednat i vy, a nahlédnout tak pod závoj Tajemství úspěchu. Z úst nejvlivnějších myslitelů a vědců současnosti se naučíte ovládat zákon přitažlivosti, kterým sobě i své rodině darujete nový život v hojnosti. DVD disk, jehož obsahem jsou i bonusové materiály, je uceleným dílem, který znamená revoluci v osobním rozvoji.
Od pradávna bylo tajemství předáváno, cestovalo po staletí - aby se k vám dostalo. Nyní se dozvíte tajemství, jež vám může navždy změnit život. Co je to to Tajemství?
Průkopnický celovečerní film odhaluje velké tajemství vesmíru. Toto tajemství zcela změnilo život lidem, kteří se ho dozvěděli.
Toto je tajemství všeho - tajemství bezmezné radosti, zdraví, peněz, lásky, štěstí - všeho, co jste kdy chtěli. Tento úžasný film obsahuje všechny zdroje, které budete potřebovat k pochopení a prožití The Secret - Tajemství. Poprvé v historii přední vědci, umělci, učitelé a filozofové odhalí The Secret - Tajemství a budou vyprávět podmanivé příběhy o vyhubení nemoci, získání jmění, dosažení cílů a životní úrovně a také o míře štěstí, již mnozí považují za nemožnou. Zdroj: TS Production (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (315)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Áno, dokument je spracovaný pútavo aj s efektami, ale ako tvrdí lesumir, je skôr pre prihlúplych amíkov. Ak ste normálny bežný človek, pozrite si začiatok a koniec dokumentu, pretože zbytok sú len hlúpe keci stále o tom istom. Autori sa inšpirovali dokonca tvrdeniami slávnych filozofov - ale to je mi na smiech. Tieto hlášky slávnych si totiž upravili na svoje tvrdenie, a na tom potom zakladajú. Každý vie, čo to boli za ľudia, Einstein a pod... boli mimoriadne nadaní, išli tvrdo za svojimi cieľmi. A tvrdenie autorov? Môžte mať všetko, na čo si len pomyslíte... ano? Za to, že po rannom vstávaní a ceste do práce, stokrát poviem ďakujem? Za to, že si spravím nástenku, kde si nalepím fotku budúceho domu, prípadne bankovku? Nie ďakujem, neprosím! Čítal som aj knihu, kde je to taktiež stále o tom istom. Podstatné je myslieť pozitívne, to je základ viacerých filozofií. A to som si z tohto "Tajomstva" zobral aj ja. Zbytok, že myslením človek dosiahne čokoľvek a že mu niekto namiesto faktúr začne posielať šeky, je naivné. A to by sa nám tu pekne začali plniť ústavy! ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se jedná o velice dobrý dokument, který může člověku změnit život. Důležité je především pozitivní myšlení a já si myslím, že na tom něco bude. Nechci se tady moc rozepisovat, ale opravdu tohle pozitivní myšlení může člověku pomoci dosáhnout toho, čeho chce. Ono asi i trochu pro to člověk musí něco udělat, což v dokumentu nezazní, ale už jenom to pozitivní myšlení by mělo hodně pomoci. Osobní zkušenost s tím zatím nemám, ale jdu do toho a věřím, že mi to pomůže být šťastným. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Bez pochyby nejlepší dokument, jaký jsem doposud viděl. Věřím tomu. Pozitivně bysme vážně měli myslet pořád, mě se to líbilo se vším všudy i když to někdy bylo zdlouhavé, nevadilo mě to, dokonce jsem to viděl už několikrát a pořád o tom musím přemýšlet.. V každém případě díky Tajemství jsem se o autosugesci apod. začal více zajímat, takže proto si ho cením. Časem doplním komentář. ()

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Největší blaf historie , knížku, kterou mi vnutila kamarádka, jsem bohužel přečetl, a byla to jedna z největších chyb mýho života ( horší bylo snad jen být kamarád s někym jako ona ). Nevěřim na sílu myšlenky, opravdu ne. Je to prostě jenom jeden obrovskej megaklam, jedna z milliard manipulací, kterou se lidstvo nechá ovládat. Kdyby tady bylo něco horšího než odpad, jako třeba megasračkoidní odpad, tak to tam hned dám, bohužel takhle jenom odpad, a trošku pošpiňující komentář . ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Vy tomu věříte? Já ne. Zase dokument o víře. Bylo by sice hezké, aby to tak fungovalo, ale uvažujte racionálně. Opět mě připadá, že někdo vydělavá na hlouposti lidí, tím myslím např. knihu, kameny vděčnosti za 10 dolarů :-)) apod. Tento dokument mě připadá jako největší nesmysl co kdy kdo vymyslel. Je to spíše o tom, aby lidé pozitivním myšlením byli šťastnější, dokument oblbovák. ()

Zajímavosti (6)

  • Po vydaní knihy a odvysielaní Tajomstva dostal štáb tisíce vďačných listov, v ktorých sa písalo o vyliečení tažkých chorôb či uskutočnených tajných prianiach. (Cappuccino)
  • Okrem Austrálie pracoval filmový štáb aj v USA. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama