Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Druhú hviezdu zachraňuje len vydarená záverečná sekvencia kradnutia obrazu prekladaná vedomostnou súťažou (áno, viem ako to znie, ale tento film je dosť špecifický). Prvú polovicu sa dejú len samé čudné veci čo s dejom nemajú nič spoločné a človek sa môže baviť len sledovaním tých lolitiek v školských uniformách. V druhej polovici to okrem záveru tiež veľký zmysel nedáva. Musím ale uznať, že technické spracovanie je na dobrej úrovni. 3+/10 PS: Ruperta Everetta by som zaškrtil holými rukami, tak mi liezol na nervy. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně ujeté, místy je humor až trapný a trvá bezmála dobrou polovinu snímku, než si na tenhle neobvyklý styl zvyknete, ale v závěru jsem se královsky bavila. Škoda, že je kvalita snímku v průběhu tolik proměnlivá, ale kvůli slabosti pro britskou kinematografii a především Colina Firtha nemohu jít pod tři hvězdičky. ()

Reklama

Hauzik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film shlédnut opět na filmovém festivalu ve Zlíně.Snímek se snaží jít z dobou mladých lidí.Nemějte mu to za zlé, takový dnešní svět mladých v Británii a i jinde ve světě je.Je sice pravda ,že scénář byl trošku slabší ,ale film pěkně odsýpal a nevznikala v něm žádná hluchá místa.Mohu doporučit.Než jej odsoudíte, tak ho sami shlédněte. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Sice ze streamu a s dvouvteřinovým zpožděním zvuku, ale přesto skvělý zážitek. "We´re the best, let´s screw the rest" zpívá se při závěrečné písni... a já říkám: proč ne. Lehce bláznivé béčko se spoustou holek nemůžu hodnotit méně než 4 zviezdami, zvláště když je ve snímku spousta drog, chlastu a prášků. Navíc ta pochmurě útulná atmosféra vládnoucí na půdě tohoto nonkomforního vzdělávacího ústavu... No ano, kdo by na takové škole nechtěl studovat? A dodatek k anarchii: ehm, no ono stačí zajít si na studijní oddělení FFUK, abyste poznali, co znamená slovo "chaos". ()

whampingwillow 

všechny recenze uživatele

Ať už tvrdí kdo chce co chce, Holky z naší školky nejsou jen filmem pro pubertální slečny. Dobře strávený čas může přinést i dospělému jedinci. Stačí ignorovat podivnou dějovou linku a užívat si ujeté recepční, podivného Ruperta Everetta, bonbonoidního Colina Firtha a Stephena Frye. Gemma Arterton je proklatě sexy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Colin Firth, Anna Chancellor, Talulah Riley a Gemma Arterton si již někdy dříve zahráli v některé z filmových, resp. seriálových adaptací románu "Pýcha a předsudek". (Stanislaus)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)
  • Film je inspirován kresbami anglického karikaturisty Ronalda Searla. (skudiblik)

Reklama

Reklama