Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.6/10] | me: Koniec je známy od samého začiatku,... Dej predpovedateľný. On ju chce, ona nie, ale zrazu ona chce on nemôže, a ideme ďalej : on chce a ona už nie ... typické. Kómedie tohto typu musia mať niečo čím sa odlíšia od radovo rovnakých stoviek ... V tomto prípade rozveseluje miestami vyhúlený brat, ... dobre sa pozerá na Jessicu a Dane Cook ma tiež svoje zábavné pasáže. Avšak príbeh zaostáva,... celé je to naštastie popretkávané miestami kedy som sa pár krát dobre zasmial a tak ta hodinka a pol zbehne ako voda. Film neublíži, ani nenadchne,... je márne sa zamýšľať nad situáciami,... stači pozrieť a povzniesť sa. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 2.7.2011 - Že vraj komédia. Že vraj romantická ! Tak táto oplzlá a trápna hlúposť sa dokonca ocitla na Markíze v primetime s prístupnosťou od 15 rokov. Absolútne som nepochopil čo malo byť vtipné na tom, že hlavný borec skláti všetko čo mu príde pod vtáka, že má za kamoša dementného tlsťocha čo permanentne rozpráva o tom ako masturbuje s grapefruitom, prípadne čo mala znamenať "kreácia" údajne príťažlivej kozy menom Jessica Alba. Vtipnú a romantickú komédiu si skrátka predstavujem úplne inak. (27.6.2011) - Ak by MARKÍZA dostála naozaj kvalitnému prekladu názvu tohto veľdiela, nazvala by ho samozrejme PRETIAHNI SI ŠŤASTIE. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Ať si cestou z pokoje ukopnu malíček o dveře, ale tohle je perfektní komedie s dobrým tempem, skvělými fóry a velmi dobře voleným obsazením. Všechny postavy odvádí dobrou práci, tvář tomu dává ale hlavně Cook, který dokáže rozesmát i jediným pohledem. Romantická línie je zastíněná humorem a je jen takovou nosnou linkou pro hromadu fórů. Ty mají říz, jsou často perverzní a drsný, nikdy ale samoúčelně trapný nebo jinak nepřirozený, takže jako komediální zážitek je tohle výborné. Alternativa: Best Friend's Girl. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale z řady romantických komedií, které jsem měl možnost vidět je Good luck, Chuck jedna z těch opravdu povedených, které se nemají za co stydět. Příběh sice žádný zázrak, to se ani čekat nedá. Začátek, průběh, konec, nic světoborného, ale herci za to rozhodně stojí. Jessica Alba mě příjemně překvapila. Z roztržité frajerky se rázem stala záchranářka tučňáků, která také dokáže býti sympatickou. K ní se přimotal Dane Cook, který mi až do té doby nic neříkal, ale jeho důrazný hlas, sympatický vzhled a povedený herecký výkon mi vnutil myšlenku, že jsem si ho okamžitě na první pohled musel oblíbit. Romantických komedií nikdy není dost, a pokud jsou tak bláznivé jako 50x a stále poprvé se Sandlerem, rád se na ně podívám znova. Tato jeho kvalit rozhodně nepřesahuje, ale rozhodně mě opět s radostí pobaví. --- Nechal si nějakou, kvůli jejím vadám? - Jsem plastický chirurg. Když vidím vadu, beru na ní skalpel. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je veľmi sympatické, že do áčkového hollywoodskeho filmu sa po rokoch opäť dostávajú ženské vnady, no ani tie (a je ich požehnane) nedokážu zakryť scenáristickú neschopnosť. Vnútorná logika filmu nefunguje, mnohé scény i celé pasáže na seba nenadväzujú, viaceré motívy sú nedovysvetlené alebo odbité jednou vetou. Good Luck Chuck je hlúpy a trápne nevtipný film, ktorý dal ľudstvu ďalší argument toho, že Jessica Alba je analfabet a nevie čítať. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)

Reklama

Reklama