Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

castor 

všechny recenze uživatele

Docela kroutím hlavou nad vkusem místních přispívajících. Konečně totiž zase někdo přišel s originální a takřka po celou svoji metráž nenásilnou komedií, která jen nekopíruje své slavnější předchůdce. Mimořádně svěží záležitost těží z komediálního talentu neokoukaného a prakticky neznámého Danea Cooka, který coby sexuální talisman pro ženská přání konečně objevil tu pravou. A tou je neskutečně roztomilá Jessica Alba, která ač nedisponuje nějakým závratným hereckým nadáním (o čemž jsme se mohli přesvědčit úž třeba v dobrodružném dramatu Do hlubiny nebo u obou pokračování Fantastické čtyřky), spolehlivě prozáří každý záběr a tu a tam si urve scénu jen pro sebe – ostatně buďme rádi, že roli odmítla Jennifer Love Hewitt!! V poslední době se navíc snaží obměňovat žánry (thriller Awake, horor Oko) a všem pochybovačům dokázat, že v ní kromě krásné tvářičky i krůpěj něčeho je. K tomu všemu navíc bonusový bratr-zhulenec a absolutně nekorektní kamarád-plastický chirurg, kterému ke štěstí stačí z mikrovlnky dobře nahřátý grapefruit a x-tý pokus o sbalení nějaké fešandy. Debutující režisér Mark Helfrich dokáže udržet diváckou pozornost, nabízí mu vlídný humor, obyčejnost i civilnost, s níž se může lehce identifikovat. Jeho postavy mluví tak jak mluví, tu a tam překvapí jedinečným dialogem, nesklouzávají k samoúčelnému „fuckování“, i když někdy se tu tlačí na pilu až příliš. Bavil a dojímal jsem se zhruba stejně jako u momentálně frčícího Judda Apatowa, nicméně Kevin Smith je nedostižným vrcholem. Přesto tvůrci ignorovaly lákadla (SAMOZŘEJMĚ nejsou bezchybní), která se nabízela a po kterých by celá řada zaoceánských (navíc debutujících) tvůrců bezmyšlenkovitě skočila!! A to se cení.. Moc příjemné překvapení.. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna komedie u ktere se porad sami sebe ptate, proc hlavni hrdina proste neudela to, co je vam jasne uz od zacatku ze musi udelat. Misto vtipnych dialogu se zde spis sazi na nejruznejsi pady Jessici Alby... ale buhviproc jsem se stejne pokazde zasmal, kdyz si znovu rozbila hubu :-) A Dane Cook je docela sympatak, navzdory tomu ze jsem si ho drive v zadnem filmu nevsiml, tady se mu darilo me tu hodinu a pul zabavit. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Klikař Charlie! O této komedii jsem skoro vůbec nevěděl a dostal jsem se k ní zcela náhodou. Asi tak půl roku mi ležela na stole Unrated version (docela ostrá) a já nevěděl, jestli to nebude pouhá ztráta času. Až jsem se jednou nudil a na tuto komedii přišla řada. Teda, jak já jsem byl překvapen. Že to bude, až tak dobrá romantická komedie jsem vážně nepočítal. Celkem super příběh o prokletí jednoho malého chlapce, který v dospělosti rozdává štěstí a s každou ženou se kterou něco měl, tak tu potkalo štěstí v podobě svatby. Jenže pak se zamiluje do jedné nešikovné krásny a kletba musí být prolomena. Parádička. A samozřejmně je to i zábavné a to v tom smyslu, že občas jde o sprostý humor ale občas také o inteligentní humor. Některým scénam jsem se smál i nahlas. Dokonce i nějaké hlášky byli skvělé. Hodně mně překvapil Dane Cook. Pro mně zcela neznámý herec zabodoval na plné čáře. Některé jeho kreace mi připomínali Jima Carreyeho. Krásná Jessica Alba v roli nešikovné krásky byla tak dobrá a některé její nehody byli vtipné. A nejvtipnější na celém filmu s jeho kecama a prostě se vším byl Dan Fogler. Jedná se o parádní vtipnou romantickou komedii, která ovšem není tak sladká jako některé ze stejného žánru. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $35,017,297Tržby Celosvetovo $59,192,128Tržby za predaj DVD v USA $26,446,888 //počet predaných kusov 1,542,274║ hromada zvrhlostí, nahoty, nadávok, len škoda že tendencia zábavnosti nebola nebola tak výsostná, aspoň že tu je príjemná Jessica Alba /40%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama