Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To je v dnešní době tak těžké, natočit slušnou komedii, aniž by byly hlavním tématem "kozy a díry"? Přijde mi, jakoby všechny komedie točil nějaký nadržený úchylák z Totall Recall(tam byla taky ženská se třema...). Tak jak piškoti(děcka) při flašce začali, tak o 25 let později končili. A nic moc po sobě nenechali:-( Milovníci žen se třema prsama si tento film zamilují, já nene:-)35% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Tahle komedie mě dva roky míjela, ale nakonec jsem našel čas, abych se na ní podíval, a rozhodně nemám čeho litovat. Je zde opravdu originální námět (což je obzvláště u romantické komedie nutné ocenit) a především mnoho vtipných scének, ale ani jednou film nesklouzává do trapnosti a nepoužívá ani přilišná klišé tak typické pro tento druh filmů. Film mě chytl opravdu od první chvíle (hrát desetileté děti flašku jsem ve filmu viděl málokdy, dá se dokonce říci, že snad ještě nikdy) a po celou dobu jsem se vydržel nenudit a film jsem si s každým dalším záběrem užíval ještě více. A samozřejmě některé scény byly naprosto geniální (obézní slečna na rande s Charliem, který do sebe hrdě lije jednoho panáka za druhým, aby v sobě našel odvahu k sexu), což opět musím pochválit, protože jako docela velký příznivec komedií a romantických komedií jsem měl pocit, že snad už všechno k vidění bylo, ale nyní rád uznávám, že jsem se mýlil. Když je dobrý nápad a film se správně uchopí, tak je to zkrátka ta správná sranda. Dane Cook mě už podruhé dokázal opravdu pořádně pobavit, poprvé jsem se s ním seznámil ve filmu Rande měsíce, kde taktéž exceloval. Navíc zde musím zmínit i zajímavou volbu co se týče dabingu, hlavního hrdinu totiž daboval Aleš Procházka, což se mi ze začátku zdálo jako trochu odvážná volba, ale nakonec to velmi úžasně zafungovalo. Takže film ode mne získává velmi nadprůměrné čtyři hvězdy, ale ve skutečnosti to je jako čtyři a půl hvězdy, v tomto případě zaokrouhluji dolů. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemná komedie jdoucí proti proudu sladkých, romantických komedií, ale současně je nezavrhuje. Dane Cook, který hraje proutníka, jemuž se vážné vztahy vyhýbají anebo je to možná způsobeno tím, jak k ženám nepřistupuje, tak jak by se slušilo a patřilo. Je nad ním dávná kletba z dětství, kterou se v dospělosti nedaří zlomit. A potíž je v tom, že on ani o ní neví. Láska k nové ženě na obzoru, kterou hraje sympaticky praštěná Jessica Alba, by mohla vše kolem něho změnit. Jestli je láska mocnější než kletby je ve filmu řešeno poměrně s nadhledem. Film si na nedostatek gagů a vtipných situací nemůže stěžovat. Jsou rovnoměrně rozloženy do celkové stopáže, nepostrádají originalitu a děj poměrně rychle odsýpá. Ústřední dvojka je sympatická, aby se divák zajímal o její osudy a i když film spěje k očekávanému, je jeho sledování příjemným odreagováním. Na diváka si film neklade žádné velké nároky, ale tvůrci a herci odvedli maximum, aby byl výsledek vtipnou komedií, která romantiku bere s rezervou. Dost možná se film staví do protipolu komedií s romantickou zápletkou. Náznaků je ve filmu až dost, ale rozebírat je, by zabralo dost místa na psaní. Je lepší se na film raději podívat. 100% ()

petero 

všechny recenze uživatele

No na to že to je komédia a Jessica Alba sa tu strápňuje čo jej sily stačia, ja viem že plánovane, som sa teda nasmial minimálne, tzn. komediálny timing nového režiséra je naprd. Prišlo mi to dosť zvrhlé pretože šukacích scén a rôznych polôh i umelého poprsia si tu užijeme viac ako by bolo treba no vcelku to nebolo až také nezaujímavé ako to bolo nevtipné. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno