Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komedie se sympatickou dvojicí postav, vcelku povedeným námětem, ale bohužel i s kvantem trapnějších scén (např. prostřihy "milion sexuálních poloh"). Některé narážky mi přišly až moc otevřené, ač tedy mně osobně to nějak nevadí, přesto například závěrečné "outro" při titulcích závání perverzním režisérem nebo scénáristou. Přesto, na americkou romantickou komedii se jedná o zajímavý počin. Hvězdička navíc samozřejmě za Jessicu. (P.S. Babu se třemi prsy bych fakt nechtěl :-)) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

I z Chucka je už skoro film pro pamětníky, a zrovna mi přišel pod ruku, když jsem si vybíral záležitost, k níž jsem ještě nenapsal komentář/ recenzi. Vzhledem ke svému původnímu hodnocení jsem nic velkého neočekával, a tak jsem byl po první třetině snímku překvapen tím, jak dobře se bavím. Pak se ale situace radikálně změnila, protože tvůrci přidali na romantice a zároveň snížili laťku u humoru, a to fakt není dobrá kombinace. Je to škoda, protože nešlo o typickou romanticko- komediální záležitost (nebyli tady žádní studenti), a kdyby se podařilo udržet fazónu ze vzpomínané první třetiny, klidně bych hvězdičku přidal. Takhle jsem ke svému starému hodnocení přidal jen nové mínus. 3*- ()

Orlau32 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi lechtivý film, jde samozřejmě o komedii - satiru, ale vulgarity a neetických scén je tam požehnaně ! Zdálo by se, že tomu mladší ročníky více přijdou "na chuť", ale já myslím, že to nemá s věkem nic společného, je to otázka vkusu a zachování noblesy i v otázkách intimního sexu. Čeho je moc, toho je příliš ! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama