Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je děsná kočka -> * Jessica Alba je v tomhle filmu děsně sympatická -> * Je to komedie a já se často smál -> * I v oblasti sexuální tématiky a při standartních postavách se dá mluvit o originalitě -> * Výsledek **** Celkově film, který v rámci žánru!!! není určitě špatný, nicméně nic víc než zábava na pár minut to určitě není. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Docela kroutím hlavou nad vkusem místních přispívajících. Konečně totiž zase někdo přišel s originální a takřka po celou svoji metráž nenásilnou komedií, která jen nekopíruje své slavnější předchůdce. Mimořádně svěží záležitost těží z komediálního talentu neokoukaného a prakticky neznámého Danea Cooka, který coby sexuální talisman pro ženská přání konečně objevil tu pravou. A tou je neskutečně roztomilá Jessica Alba, která ač nedisponuje nějakým závratným hereckým nadáním (o čemž jsme se mohli přesvědčit úž třeba v dobrodružném dramatu Do hlubiny nebo u obou pokračování Fantastické čtyřky), spolehlivě prozáří každý záběr a tu a tam si urve scénu jen pro sebe – ostatně buďme rádi, že roli odmítla Jennifer Love Hewitt!! V poslední době se navíc snaží obměňovat žánry (thriller Awake, horor Oko) a všem pochybovačům dokázat, že v ní kromě krásné tvářičky i krůpěj něčeho je. K tomu všemu navíc bonusový bratr-zhulenec a absolutně nekorektní kamarád-plastický chirurg, kterému ke štěstí stačí z mikrovlnky dobře nahřátý grapefruit a x-tý pokus o sbalení nějaké fešandy. Debutující režisér Mark Helfrich dokáže udržet diváckou pozornost, nabízí mu vlídný humor, obyčejnost i civilnost, s níž se může lehce identifikovat. Jeho postavy mluví tak jak mluví, tu a tam překvapí jedinečným dialogem, nesklouzávají k samoúčelnému „fuckování“, i když někdy se tu tlačí na pilu až příliš. Bavil a dojímal jsem se zhruba stejně jako u momentálně frčícího Judda Apatowa, nicméně Kevin Smith je nedostižným vrcholem. Přesto tvůrci ignorovaly lákadla (SAMOZŘEJMĚ nejsou bezchybní), která se nabízela a po kterých by celá řada zaoceánských (navíc debutujících) tvůrců bezmyšlenkovitě skočila!! A to se cení.. Moc příjemné překvapení.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je příjemná komedie jdoucí proti proudu sladkých, romantických komedií, ale současně je nezavrhuje. Dane Cook, který hraje proutníka, jemuž se vážné vztahy vyhýbají anebo je to možná způsobeno tím, jak k ženám nepřistupuje, tak jak by se slušilo a patřilo. Je nad ním dávná kletba z dětství, kterou se v dospělosti nedaří zlomit. A potíž je v tom, že on ani o ní neví. Láska k nové ženě na obzoru, kterou hraje sympaticky praštěná Jessica Alba, by mohla vše kolem něho změnit. Jestli je láska mocnější než kletby je ve filmu řešeno poměrně s nadhledem. Film si na nedostatek gagů a vtipných situací nemůže stěžovat. Jsou rovnoměrně rozloženy do celkové stopáže, nepostrádají originalitu a děj poměrně rychle odsýpá. Ústřední dvojka je sympatická, aby se divák zajímal o její osudy a i když film spěje k očekávanému, je jeho sledování příjemným odreagováním. Na diváka si film neklade žádné velké nároky, ale tvůrci a herci odvedli maximum, aby byl výsledek vtipnou komedií, která romantiku bere s rezervou. Dost možná se film staví do protipolu komedií s romantickou zápletkou. Náznaků je ve filmu až dost, ale rozebírat je, by zabralo dost místa na psaní. Je lepší se na film raději podívat. 100% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Ano, ten film je v podstatě hrozně špatnej... ale skvěle se na to dívá. Konečně hrdina, co se opravdu vyspí s každou, kterou potká. Kam se hrabe Bond :) A vůbec, film, ve kterým se souloží s grapefruitem, hlavní hrdina zpívá v kostýmu tučňáka a Jessica Alba při romantických vycházkách znenadání naráží do sloupů, prostě z principu odstřelit odmítám. Líbilo se mi taký konečně originální využití tučnáků. Obzvláště v závěrečnejch titulcích tvůrci dokazujou, že jejich potenciál ještě zdaleka není vyčerpanej... Guilty pleasure jako vyšitý. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama