Reklama

Reklama

Houbičky

  • Irsko Shrooms
Trailer

Obsahy(1)

Partička amerických teenagerů, která si vyrazila do Irska, se jen chtěla pobavit uprostřed lesa s halucinogenními houbami. Ale nyní si chce někdo pohrát s nimi. A pak je zabít. Originální koprodukční horor, který vám opravdu nažene strach, natočil Paddy Breathnach.  Kdo si chce zahrávat s halucinogenními lysohlávkami, musí počítat s tím, že i o malé, nevinně vypadající kloboučky hub se dá dost šeredně spálit. Jenže vysvětlujte něco takového americké omladině. Proto se partička zámořských teenagerů vydává do Irska, aby si zde pod vedením zkušeného guru Jakea pořádně zařádili a zažili ten nejbestiálnější trip svého života. A jejich přání se jim také brzy vyplní. Společně s děsivými vizemi totiž v lese přichází i něco mnohem horšího. Něco, co lační po krvi a nebojí se vzít si ji i za cenu absolutního masakru. Ne každá cesta za zážitky vede do ráje a ne všude má cenu křičet o pomoc. Mykologové amatéři, třeste se, houbičky v originálním koprodukčním hororu režiséra Paddyho Breathnacha už si na vás chystají výtrusnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Kailo 

všechny recenze uživatele

..::Shrooms::..!___! I love schizophrenic ! ___! .... Ne, teď vážně. Slabota, slabota, slabota... Trapné lekačky, ujetý herci a ujetí "home less" guys... Proč i přesto, takové hodnocení ? Oceňuju práci tvůrcu... a navíc dlouho mě film takhle nepodělal... člověk se těší a bohužel. 45% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Houbičky měly to štěstí, že jsem se na ně podívala po odpudivých Zombeavers, takže asi cokoli, co by následovalo bezprostředně po té šílenosti, bych označila za bezmála skvost... Ale i jinak jsou Shrooms takové evropské, hravé, průměrně originální (člověk se tam i zepár informací dozví), pohled na ně neuškodil a zároveň nezarmoutil. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No pizda se nad timhle možná udělá, ale já né. Ten děj byl tak lehce předvídatelnej, že nebude spoiler, když řeknu, že to celou dobu dělá ta, co na začátku sežrala tu divnou houbu. Atmosféru to vidělo jenom z dálky a horor je na tom jedině tak to zpracování a idiotské postavičky. Mrtvoly a krev a smrti bez nápadu a de vidět, že do toho tvůrci nedali srdíčko. Možná nápaditej plakát se může zdát nápaditej snad jenom tomu, kdo vidí místo nosu žalud. No neni lepši se rači než houbama přiotrávit metylalkoholem? Slyšel jsem, že je to poslední dobou v ČR moderní... Aspoň bych oslepl a už bych se na takovou kravinu nemusel divat... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem nějákej průšvih, ale ono se na to dalo kupodivu koukat. Ba co víc, některé scény měly úroveň, o který se jiným výše hodnoceným hororům může jenom zdát. Nevadila mi tak ani předvídatelnost či nevalná herecká kvalita. Musel jsem se sice prokousat první nezáživnou třetinou, ale i to se s ohledem na následující dění dalo odpustit. A kráva byla dobrá. :D 60% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já už se začínám bát toho, když si v textu od dostribotora přečtu, že se tam bude vyskytovat partička amerických teenagerů. Pomaličku se mi v hlavě rozblikává varovná kontrolka. Zřejmě to bude tou profláknutou šablonovitostí. Proto se snažím hledat něco alespoň trochu originálního. V tomto případě jsou orginální snad je ty zmiňované houbičky, se kterými si ti Amíci chtěli užít. Celkem ztráta času. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Paddy Breathnach získal dvě irské ceny IFTA, a to v kategoriích nejlepší režie a nejlepší film. (Terva)
  • Natáčení probíhalo sedm týdnů, a to převážně v Monaghanu v Irsku. (Terva)

Reklama

Reklama