Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejambicióznější Steven, taky jako jediný v červeném. Musím ovšem přiznat, že nebýt skvělého rozjezdu, nenašel bych tady po letech zase až tolik prostoru pro chválu. Zatímco první polovina se rozjíždí přesně podle šablony Smrtonosné pasti, druhá polovina je béčko jako kráva. Konec už vyloženě zrychlený, takže se odvolává letectvo, oslavuje Casey Kurva Ryback. A za tři roky vznikne druhý díl. Plus Přepadení v Pacifiku jednoznačně spočívá v tom že Steven se konečně oprostil z policejní role a dodal nám malinko jinačí druh hrdiny. Jinak tímto 5. filmem uzavřel své první a zároveň nejkvalitnější herecké období. 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tylere, Tylere, už bys měl konečně dospět:) (Zní to divně, je o rok starší než já;)) Ale v něčem má pravdu - tenhle film je skvělej. Můj oblíbenec Tommy Lee Jones je coby psychoušský (nebo ne?) exagent CIA Strannix geniální. Ne že by Gary Busey nevynikal, ale prostě neměl tolik prostoru...Takže vás vítáme na revoluci, Voodoo Child forever:) Klasika akčního žánru, generační záležitost, whatever, každopádně vynikající zábava. 90% ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Lámání končetin, házení nožem, lámání končetin, dloubání očí palcem, lámání končetin, střelba. Speciální superagent maskovaný jako lodní kuchař. Dialogy na úrovni přestávkových debat na Zvláštní škole. V souhrnu jeden z nejpovedenějších filmů Stevena Saegala. Což je vzhledem k obsahu dost smutné. Ale, abych nekřivdil, když mi bylo zhruba 11, moc jsem si ten film užil. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Časy kdy Seagal natáčel podobné kousky už jsou nenávratně pryč, ale sluší se zavzpomínat. Pozdějším Seagalovým výtvorům chybí přesně to co je dáno ve filmu Přepadení v Pacifiku. Solidní akce, originální scénář, výborné herecké výkony, dokonce i Seagal hraje slušně, o fantastickém Tommy Lee Jonesovi ani nemluvě. Andrew Davis ukázal co bude za rok následovat. Seagal už stín filmu nepřekročil, ale sluší se zavzpomínat... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotím podle svého prvního dojmu ze shlednutí a to mi bylo o dost míň ;-) Kdysi se mi Segal líbil, celkově se mi líbily filmy, kde bylo bojové umění obsaženo. Tento film mě svou akční zápletkou zaujal. Dnes bych už tak benevolentní nebyla, protože mě záliba v akčních hollywoodských blbostech už opustila. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (22)

  • Když v první přestřelce v kuchyni únosci vypálí dávku ze samopalů MP5, oba mají nasazené tlumiče. I přesto je střelba slyšet jako bez tlumičů. (DeziDiCzorka)
  • Z verze uvedené v Británii byla z boje v dílně vystřižena desetisekundová část vytrhnutí ohryzku z krku. (Dragoni)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno