Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

On to o téhle pitomosti vlastně všechno velmi výstižně už ve svém komentáři řekl -choze- a tak je škoda času více nad tím ztrácet slov... :-) No, já mu jenom ještě odpovím na tu jeho otázku "Proč?" - - - No přece proto, aby nováci a prímáci a jiní takoví trumberové všehomíra měli na co koukat do těch tele(cích) bedýnek za svých marných večerů s pivem a brambůrky, když zrovna nedávají nějakej ten (zásadní ;-) ser ri(tu)ál a taky aby ten >skvělý< "Filmag" z Řitky měl čím zaplácnout ty své finty se dvěma >dvd zdarma< k jejich plytkému řiťnímu plátku, který místo kritického filmového magazínu je jen marketingovým přívažkem jednoho (dle všem dostupných informací o ediční filozofii) pofiderního šméčkového vydavatelství... :o)) Howgh! ()

Flyer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda se mám smát, či plakat. Tenhle snímek je totiž tak příšerný, naivní a plný nesmyslů, až je to vtipné, kdybych však měl zahodit škodolibost a posoudit jeho kvalitu samotnou, tak i označení jako "C film" mi připadá dost vysoké. Ještě si neodpustím poznámku k Van Dammovi - tenhle chlapík možná dobře ovládá bojové umění, ale jako herec se mi osobně zdá být absolutně nemožný a necharismatický. Z toho lze vyvodit, že filmy s Van Dammem jsem nikdy neměl příliš v lásce a Teror ve vlaku na tomto faktu nic nemění. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

totálna hovadina. či už čo sa to týka scenára, ktorý je už x-tá verzia toho samého (pomaly už) blbého klišé. či už sa to týka obsadenia, ktoré je otrasné na čele s nepoučitelným nehercom van dammom. či už sa to týka spracovania, ktoré postráda nejaký nápad a u akčného filmu hlavne dobre natočené akčné scény, ale odohráva sa to chvilku na svk takže jedna hviezdička:-) len dufam ze si to nepozrie bush, inak by sa potom urcite rozhodol to slovensko vazne vybombardovat:-))) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No podle hodnoceni to vypada, ze uvidite minutu filmu a hodite savli, ale me tenhle film nijak nepohorsil. Samozrejme, ze Van Damme natocil uz dost lepsich filmu, ale tohle mi neprislo nijak podprumerny. Rozhodne to je zabavnej akcni film s par napinavejma scenama a par slusnejma soubojema. O pribehu se nema cenu zminovat, ale chtel bych videt nekoho, kdo si mysli, ze podobnej typ filmu bude mit promakanej pribeh. Prislo mi, ze Van Damme tentokrat docela slusne hral, ale jen tehdy, kdyz se netvaril, jak kdyz ma problem se zacpou. Skoda, ze souboje a prestrelky poradne nevyniknou, vinou naprosto dementni kamery, ktera se asi kuli vetsi sviznosti filmu pokousi o co nejvic cool zabery, takze tu jsou ruzne rozmazane zabery, zpomalene, divne najezdy kamery, prolinani obrazu atd. a souboje si tak clovek ani poradne nevychutna. Zhruba 50 minut sem se slusne bavil, ale pak uz se to trosku tahlo a cekal jsem na konec. Navic se tu objevi Van Dammovo prvni syn Kristopher Van Varenberg, kterej vypada, ze zdelil po fotrikovy talent na bojovy umeni. Van Damme je muj oblibenec, tak ty 3* dam. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CHYBY VE FILMU - 1 - V jednu chvíli nad sebou vlak nemá vedení, ale o okamžik později už nad ním vedou kabely. 2 - Když spadnou zkumavky a kazety, očividně se mění jejich poloha na zemi. 3 - Když chce ke konci filmu armáda zničit most, mění se poloha vagónu vlaku. 4 - Všichni běhají na střeše elektrického vlaku - jde to ? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)
  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)

Reklama

Reklama