Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

MM11 

všechny recenze uživatele

Časy kdy Seagal natáčel podobné kousky už jsou nenávratně pryč, ale sluší se zavzpomínat. Pozdějším Seagalovým výtvorům chybí přesně to co je dáno ve filmu Přepadení v Pacifiku. Solidní akce, originální scénář, výborné herecké výkony, dokonce i Seagal hraje slušně, o fantastickém Tommy Lee Jonesovi ani nemluvě. Andrew Davis ukázal co bude za rok následovat. Seagal už stín filmu nepřekročil, ale sluší se zavzpomínat... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rád bych viděl osobní materiály toho obyčejnýho kuchty." Očekával bych, že tam bude stát: Casey Ryback, vyučen v oboru kuchař-číšník, tři roky kráječ mrkve v hospodě U tučného karfiolu, dva rok sous-chef na osmiveslici Dukly Praha a následně šéfkuchař na USS Missouri. Jenže ten týpek dokáže umlátit víc, než posádka bitevní lodi a mě přitom dost pobavil. Je to prostě kvalitní instruktážní video, takže jestli se někdy dostanu na loď přepadenou teroristy a budu mít k dispozici otvírák, struhadlo a pánev, tak z nich udělám polední menu. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Gary Chang: 1. Main Title - Gary Chang ,2. Fanfare ,3. Takeover ,4. Casey Gets in Touch ,5. Casey Saves Jordan ,6. Reveal Sub ,7. Sub Splits ,8. They Sink the Sub ,9. Casey Rescues the Laundry ,10. Sitting Ducks ,11. Broadway Shootout ,12. Casey Meets Strannix ,13. Casey Saves Hawaii ,14. Epilogue , ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V mých očích jde o asi nejlepší film se Seagalem, potažmo jeho nejlepší roli. Viděl jsem ho už mockrát, ale zatím mě ještě neomrzel. Hláškující a především nezastavitelný kuchař je prostě extratřída a je jen škoda, že Steven už dneska nedokáže nic pořádného natočit. Vím že je to věkem, ale měl by raději odejít se ctí, než se dále ztrapňovat. Jinak ovšem musím pochválit i skvělého Tommyho a natřásající se Eriku. Tu tedy především za její krátký taneček v dortíku. 80% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Prepadnutie v Pacifiku je považované za jeden z najlepších Seagalových filmov, možno aj za najlepší, paradoxne som sa pri jeho iných filmoch bavil o veľa viac. Nie žeby v ňom chýbala akcia alebo tradičné Seagalove bojové umenie, to nie, to všetko tam je, možno aj v dvojnásobnej dávke. No ja som sa pri tom dosť nudil a tak stále jeho najlepším filmom zostáva Muž zo znakom smrti.**a 1/2 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (22)

  • Červencové vydání časopisu Playboy z roku 1989, na jehož obálce je televizní hlasatelka Shelly Jamison, se objevilo už dřív ve filmu Sám doma (1990). (Karlos80)
  • Keď ku koncu filmu drží Stranix (Tommy Lee Jones) Rybacka (Steven Seagal) v šachu pištoľou, tak sa medzi zábermi jeho úchop zbrane mení. V jednom zábere ju drží len v jednej ruke, po prestrihu má úchop obojručný a po ďalšom prestrihu ju opäť drží len v pravačke. (ČSFD)
  • Z pohledu odborné kritiky a finančních zisků se jedná o nejúspěšnější snímek Seagalovy (Casey Ryback) kariéry, který si vysloužil dokonce dvě nominace na Oscara. Se ziskem 15 760 003 amerických dolarů v 2 042 kinech ve Spojených státech představoval výdělek na jeden sál 7 717 amerických dolarů. (Čiban)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama