Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (624)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rád bych viděl osobní materiály toho obyčejnýho kuchty." Očekával bych, že tam bude stát: Casey Ryback, vyučen v oboru kuchař-číšník, tři roky kráječ mrkve v hospodě U tučného karfiolu, dva rok sous-chef na osmiveslici Dukly Praha a následně šéfkuchař na USS Missouri. Jenže ten týpek dokáže umlátit víc, než posádka bitevní lodi a mě přitom dost pobavil. Je to prostě kvalitní instruktážní video, takže jestli se někdy dostanu na loď přepadenou teroristy a budu mít k dispozici otvírák, struhadlo a pánev, tak z nich udělám polední menu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +Casey"kurva"Ryback je pravděpodobně Seagalova nejlepší postava, zde výborné souboje, záporáci, občas napínavé, dobré hlášky ("Kdo jste" "Já jsem jenom obyčejnej kuchař" "Panebože! My umřeme") -dříve si toho člověk nevšímal, ovšem teď nejde přehlednout tolik logických lapsů, podivných dialogů a někdy zvláštního chování postav/// Tohle je výborná seagalovka. Ve své době mě úplně chytla a byla to prostě dobrá akční jízda. Rozhodně je tohle jeden z nejpovedenějších filmů tohoto pána co pořád tloustne :-)/// Celkem 83%/// ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Andrew Davis si dobře uvědomoval úspěch Smrtonosné pasti, tedy její favorizování taktického likvidování jednotlivců oproti masivním přímým střetům, avšak na druhou stranu jaksi pozapomněl, že požitek u takového filmu rozhodně nepramení z poslouchání tlachů vysokých hodnostářů kolem kulatého stolu. V Přepadení z pacifiku mi chybí více bezprostředního sledování hlavní postavy a jejich taktických postupů, je sice efektni sledovat perfektně načasovanou bombu v mikrovlnce, ale pokud divák neví jak je to možné, pak se nemůže se Seagalem identifikovat jako s hrdinským, avšak smrtelným, Willisem. Přesto nechci na tuto akční klasiku házet špínu, atmosféru má velmi slušnou i dnes, úroveň zábavy také, tudíž myslím, že 60% po téměř 20 letech a bez dobových růžových brýlí je, obzvláště pro Seagala, úspěch. 6/10 ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Pro začátek - žeru Seagala v jeho formě z poloviny 90.let a tohle je jeho nejlepší film. A taky to byla moje první originální videokazeta, kterou jsem dostal s videem, takže k "Přepadení v Pacifiku" mám dost osobní vztah...Tenhle snímek má všechno, co má správný akční film mít (bojová umění, krev, přestřelky, krásnou ženu, vyšinutého ale sakra schopného záporáka...). Už navždy klasika. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Slušný hudobný podmaz, niekoľko dobrých bojových scén a celkom napínavý rozbeh so zabratím lode. Tam ale všetky kvality končia. Casey Ryback je pomerne suchár, jeho hlášky na mňa nefungovali a vybabranie so zloduchmi nebolo príliš zaujímavé. Asi by som seagalovky nemal v roku 2022 pozerať. Iba si kazím nostalgiu z mladosti. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (21)

  • V momentě, kdy nad lodí přelétá letoun, říká operátor radaru, že se jedná o F-16. Tyto letouny však součástí námořnictva nejsou a nemají žádnou základnu na Havaji. Typ stíhaček, který je v záběru, je námořní palubní letoun typu F-18C Hornet, vyzbrojený dvěma protilodními střelami Harpoon. (nowizz)
  • Když v první přestřelce v kuchyni únosci vypálí dávku ze samopalů MP5, oba mají nasazené tlumiče. I přesto je střelba slyšet jako bez tlumičů. (DeziDiCzorka)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama