Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

foundation 

všechny recenze uživatele

Chvilu to bola sranda bohuzial Xzibitov ksicht a stale dookola tie iste veci zacnu po case skor nudit ako bavit. Niektore diely vyborne niektore velmi slabe. Ked nahodou nebolo co robit v poobednajsich hodinach a preklikal som sa az k MTV tak som si to pozrel ale o nejakom pravidelnom sledovani alebo vzruseni z toho serialu nemoze byt ani reci. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Takže zoberú americký van, z predných troch sedadiel urobia dve a namiesto stredného namontujú popcornovač. Zadné tri rovno vyhodia a namontujú tam drevenú truhlu z ktorej vylieza plastová lebka. Samozrejme to by ešte ostalo miesto v kufri, tak to teda nie. Tam treba namontovať dvadsaťsedem reprákov a sedem palcovú obrazovku, samozrejme napojenú na playstation2. Nech nezabudnem ešte žiarivo ružovú metalízu s čiernym chlpatým interiérom a máme tu desaťmetrový, dvojmiestny, pojazdný cirkus, ktorému sa do kufra zmestí akurát iPod mini. Bravó, zaujímavé je ale jedno, je to sledovateľné. ()

Reklama

Dekovnik 

všechny recenze uživatele

Takový odvar Street Custom, koho baví tuning bude se mu to líbit, ale po něakých 10 dílech omrzí jelikož scénář je stále stejný a tu radost a pištění u každého odhalení auta fakt nemusím. Alespoň že se úroveň trochu zvedla po příchodu chlapíků z West Coast Customs. Jen jednu věc nechápu, proč musí do kufru strčit vždicky neakou blbost a ti lidi jsou z toho uplně nadšení, ale amíci to pochopí až před obchoďákem budou chtít dát nákup do kufru a uvědomí si že v něm mají bar, nafukovací plátno na promítání nebo neakou jinou zbytečnost. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5L obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané. 45% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)
  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama