Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Takže zoberú americký van, z predných troch sedadiel urobia dve a namiesto stredného namontujú popcornovač. Zadné tri rovno vyhodia a namontujú tam drevenú truhlu z ktorej vylieza plastová lebka. Samozrejme to by ešte ostalo miesto v kufri, tak to teda nie. Tam treba namontovať dvadsaťsedem reprákov a sedem palcovú obrazovku, samozrejme napojenú na playstation2. Nech nezabudnem ešte žiarivo ružovú metalízu s čiernym chlpatým interiérom a máme tu desaťmetrový, dvojmiestny, pojazdný cirkus, ktorému sa do kufra zmestí akurát iPod mini. Bravó, zaujímavé je ale jedno, je to sledovateľné. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO YOU WANNA BE A PLAYER... BUT YOUR WHEELS AIN'T FLY, YOU GOTTA HIT IS UP, TO GET A PIMP DOWN RIDE." ----------- (25.3.2020) V časoch, keď ešte televízii kraľovalo MTV (90. roky – hudobné videá / 00. roky – reality-shows), na jeho čele mimo kúskov ako Jackass, My Super Sweet 16, MTV Cribs, Nitro Circus, Fear Factor, Nick & Jessica, Room Raiders či Beavis a Butt-Head stálo aj legendárne a neslávne falošné Pimp My Ride. Stiahol som 73 epizód a som odhodlaný pozrieť ich všetky a ak by som mal uviesť, akú mám motiváciu, bol by som (čo aj som) za úplného kktka – chcel by som vytvoriť kompiláciu všetkých X to the Z Xzibitových smiechov naprieč všetkými šiestimi sériami po vzore tohto videa. A keď to bude hotové, tak bude dobre a mne už komplet prepne. ---------- (20.5.2020) Seriem na to a zakončujem druhou sériou. YT mi to neprekvapivo blokol, takže nahrávam inde. ---------- Moje 'majstrovské' dielo (malo by to ísť prehrať bez potreby sťahovania) (Tak už je to aj na YouTube) ---------- Dobrý, obšírnejší článok o reálnom zákulisí šou od HuffPost. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že z těch pekáčů, co jim tam lidi vozili, se fakt nedá udělat nic. Ale výsledky tuningu byly opravdu neskutečné. Jak moc je takové auto funkční vážně netuším, ale prostě je paráda na to koukat a o to jde. Na české silnice ale taková auta asi moc nejsou, protože by se pravděpodobně rozsypala po několika týdnech. 75% ()

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)
  • Ve filmu Válka a.s. z roku 2008 se objevuje plakát "Pimp My Office" odkazující na show. (Sony1994)

Reklama

Reklama