Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Manhattanu vypukla smrtonosná nákaza, která mění lidi v krvelačné bestie. Šestice obyvatel domu musí přetrvat noc chránicí své obydlí a životy do doby, než bude mít magistrát města vše pod kontrolou. (LIVINGDEAD)

Recenze (58)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mulberry Street aneb krysy znovu útočí. Tentokrát ale jinak. Nejedná se totiž o již několikrát viděnou variantu filmu s přemnoženými/agresivními malými hlodavci, ale spíše o zombie horor, v němž hlavní úlohu nemají nemrtví, nýbrž "krysí lidé". Masky jsou na celkem dobré úrovni, hlavním mínusem tak pro mne byly nesympatické postavy a občasná nepřehlednost akčních scén. Od filmu jsem mnoho nečekal, ale nakonec se z Mulberry Street vyklubal příjemný horůrek s dobrou atmosférou. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ještě před upířinou Stake Land si Mickle střihl tenhle akční horor, v němž se skupina lidí v činžáku brání před útoky agresivních sousedů, co se po nakažení jakéhosi morybundu změnili na krysí zombie. Mulberry Street ale oproti jeho nadcházejícímu snímku je agresivnějšího rázu: roztěkaná kamera, omalovánkovité filtry a místy dost zběsilý střih sice nedávají prostor pro vytvoření lepší atmosféry, ale naštěstí ta poslední třetina je hezky svižná a příjemně krvavá. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mírně netradiční zombie/nakažený horor, kdy se lid nemění v nesmrtelné zombie, kterým kulky a rány nevadí, ale v poněkud přerostlé vzteklé krysy. Atmosféra byla docela solidní, krysí masky také nebyly nejhorší, ale kazila to kamera, která až příliš rychle skákala. Někdy to nebylo na škodu, ale většinou mě to dost štvalo. Každopádně v rámci podobně laděných hororů je to určitě nadprůměr. 60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Clutch je chlapík, ktorý je ochotný podať pomocnú ruku komukoľvek zo susedov. Býva v jednom z obytných domov na Mulberry street. Všetci majú špeciálny, takmer rodinný vzťah. Situácia na Manhattane sa náhle mení po ojedinelých útokoch besných krýs na ľudí. Ten kto bol napadnutý sa stáva akým si krysím zombie. Okolnosti naberajú rýchly spád a "obetí" nezadržateľne pribúda. Podarí sa Clutchovi dostať všetkých svojich susedov do bezpečia?? Z pohľadu drámy a vzniknutej situácii pri boji o vlastné životy je tento film na dobrej úrovni. Avšak pohľad trasľavej kamery pri útokoch zombie, ktoré sú točené prevažne v tme, tento film, ako horor, len znehodnotili. Zrejme nato mali svoje dôvody. Príde mi to ako keby nebol dostatok financií na masky a kvalitu ich prevedenia. Len vďaka úplnému záveru, akým spôsobom sa príbeh uzavrel, dávam tri hviezdičky. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 2 (Borderland, Crazy Eights, Lake Dead, Mulberry St., Nightmare Man, The Deaths of Ian Stone, Tooth n Nail, Unearthed) Nepodarená variácia na zombie filmy, kombinujúca 28 DAYS LATER a NIGHT OF THE LIVING DEAD. Nízkorozpočtovosť je úspešne zakamuflovaná kamerovým filtrom, ale všetko to kazí dosť nepravdepodobný scenár. Prepuknutie nákazy má rôzne doby trvania, postavy jednajú rozporuplne, nainfikovaný sa dostávajú cez bariéry tak ako sa scenáristovi hodilo a deratizérom sa zasahovať asi veľmi nechcelo. Že nepoužili aspoň kuchynské nože bolo tiež čudné. Ale dedo bol zato frajer keď sa odpálil kyslíkovou fľašou. Podobne ako pri FEAST aj tu ma štvala zmätenosť pri útokoch krysích ľudí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama