Reklama

Reklama

Katie (Jessica Simpson), blonďatá dívka z malého městečka, přijíždí do New Yorku, aby překvapila svou dlouholetou lásku, svého snoubence. Přesně na Valentýna mu chce přichystat tenhle dáreček. Jenže místo sladkého překvapení, tam na ni čeká nejen její snoubenec, ale i jiná žena v jeho posteli. Katie má zlomené srdce a odchází bydlet ke své sestřence. Ta jí nabídne, ať zde na chvíli zůstane a pročistí si hlavu. Katie s tím souhlasí. Jeden den ji sestřenka poprosí o pomoc s její prací, a tak Katie je nucena sednout na kolo a vykonávat poslíčka. Ten den se seznámí se sympatickým Benem. Jako poslíček se dostane do firmy, kde čirou náhodou narazí na jednu ženu, která ji nabídne post sekretářky. Katie práci vezme. Má z toho velkou radost, jenže to ještě neví, že ta žena, která ji nabídla místo sekretářky, je zákeřná potvora s velmi nekalými plány. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Jessica Simpson nevie hrať, by som dal už do dejepisných učebníc. S tupým scenárom a pri tejto kreatúre sa nedalo nič robiť. Hnusne afektované a tak silno trápne, že sa budete hanbiť pozerať na obrazovku. Upozorňujem, že sledovaním tohto programu sa vedome vystavujete riziku mozgovej porážky. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film vie občas aj pobaviť, na úplnom začiatku tiež hlavná hrdinka vyzerá veľmi pekne, ale dej je zbytočný a natvrdo prechádza z bláznovstva do serióznosti. Toto sa nedá odpustiť takémuto filmu. A musím priznať, že afektovanosť tu je vidieť a počuť. Odpad to nie je, dá sa na to pozerať, ale pustiť by som si to opäť skôr nechcel, sú lepšie romantické komédie. ()

Reklama

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - hloupost! Jessica Simpson se do takové role vůbec nehodí a její afektovanost neznala mezí. Luke Wilson, co si budeme nalhávat, taky není žádný obstojný herec, spíše béčkový boyfriend, který je schopen pouze hloupých úšklebků. Zápletka tuctová, děj hloupý, scénář mizerný, herecké výkony neobstojné a celkově je to jedno velké klišé, které nikomu nedoporučuji. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Na téhle věci je vtipný akorát tak Larry Miller, který zde hraje Bosse společnosti, jinak se jedná chybý pokus o vtip, který může přijít ajímavý akorát tak teeneagerským děvčátkům. Nekoukejte se na to ani kvuli krásné Jessice Simpson, protože zde vůbec krásná není, rejže zjevně utratil všechny prachy z rozpočtu jenom za její rtěnku, díky nž vypadá jako klaun z cirkusu Humberto. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Příjde mi se mi, že scénář k tomuto filmu nejspíše psala sama Jessica Simpson. Filmů o prostinkých, ale morálně bohatých vidlácích tu byla v poslední době spousta a i když to zpravidla nejsou žádné trháky, Ambiciozní blondýnku strčí hravě do kapsy. Jak se dalo čekat už při spatření filmového plakátu nebo po pár úvodních minutách, děj je stejně pitomoučký jako hlavní hrdinka a naprosto předvídatelný. Ani to by sice nemuselo nutně znamenat, že jde o špatný film, kdyby se nám dostalo nějaké kompenzace. Pár humorných situací, trochy napětí nebo alespoň slušných hereckých výkonů. K tomu však nedojde, už proto, že ani Simpsonová ani její herecký partner Luke Wilson na to nemají dostatek sil a evidentně se vyčerpávají již u přeříkávání základního scénáře. Takže můj verdikt zní - naprosto zbytečný film, který nemá co říct ani čím pobavit. Jak se říká, mohl jsem to čekat. Ale nečekal. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Evie Thompson bola obsadená do úlohy mladej Katie, no scény s ňou boli z finálnej verzie vystrihnuté. (m.a.t.o.)
  • Ide už o druhý film, v ktorom si spolu zahrali Jessica Simpson (Katie) a Willie Nelson (Pap Paw). Tým prvým bol Vidláci na pretekoch (2005). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama