Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času. Námět sám o sobě by možná mohl vyústit v něco zajímavého, ale nestalo se tak - scénář je slabý, stejně jako herecké výkony; forma je divná (ne zajímavá ani zvláštní... jen divná!), napětí absentuje (o strachu ani nemluvě). Co zbývá? Uřezané ruce a nohy... prostě troška toho starého poctivého samoúčelného násilí. Jenže to je na film, který se prezentuje jako thriller, víc než málo. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka není špatná, ale výsledek dost pokulhává. Scénář je místy děravý, místy dementní, režie nic moc, zvlášť v závěru jsem se dost bavil, protože ty hororový scény mi silně připomínali scary movie. Jen ty zlatý maliny pro Lindsay Lohan moc nechápu, protože jedinný důvod, proč jsem to dokoukal byla právě ona a její výkon mi vůbec špatný nepřišel. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Úplná hovadina. Lindsay Lohan síce stále hrá pomerne slušne, ale postráda určitú sympatickosť, ktorou disponovala napríklad v Mean Girls. A jej vyžitý výzor veľmi nepomáha - striptízové scény sexi neboli ani náhodou. Film sa zo začiatku tvári veľmi tajomne, ale vykryštalizuje len do nudnej a nezáživnej kriminálnej zápletky. Spracovanie je ruka v ruke s dejom na úrovni televízneho filmu (otrasná hudba) a celé sa to vlečie ako sopel. Nuda a ľutujem, že som kvôli tejto žbrnde išiel neskôr spať a ráno bol unavený. ()

Bast 

všechny recenze uživatele

Téma není špatné, bohužel se dočkalo ne zrovna kvalitního zpracování a tím se zabil všechen potenciál. Spousta věcí je jen načatých a nedotažených do konce, ale na odpočinkový film od kterého moc nečekáte to takové zklamání zase není. Z Lindsay tady všichni ucvrkávají, ale mě teda přišlo, že se na ty scény u tyče mohla trochu víc vypracovat - ve fitku. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Do odpadu to nehodím, protože ten závěr přece jen dával větší smysl, než jsem čekala a ani Lindsay Lohan se mi nezdála bůhvíjak „malinová“. Kdyby pan režisér nepotřeboval mít všechno modré, čímž asi chtěl dát najevo, jak je děsně art, bylo by to takové obyčejné mírně krvavé hororové béčko – zážitek za jednu hvězdičku. Ale modrá je dobrá, takže přihodím ještě druhou. P.S. pro ty, co se nebojí spoileru: Taky vás rodiče v dětství přesvědčovali, že chodit na hodiny klavíru vám nemůže ublížit? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Lindsay Lohan absolvovala mnoho lekcí tance u tyče, aby se dobře připravila na roli striptérky. (Pethushka)
  • V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)

Reklama

Reklama