Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pramení v dávném starověku, kdy se střetne nesmrtelný Marcus Octavius s dalším z klanu MacLeodů, Colinem, který je ochoten obětovat cokoliv, aby se mu pomstil za smrt své milované Moyi. Z boje však nevzejde jako vítěz. V průběhu historie se Colin pokusí zabít Marcuse nesčetněkrát, ale štěstí nestojí na jeho straně. Další šanci dostane až v New Yorku roku 2187, kdy už zdaleka nejde jen o pomstu, ale highlander musí svrhnout Marcusovu vládu tyranie a odvrátit i jeho ďábelský plán na vyhlazení lidstva a zničení světa. Do cesty se mu navíc připlete dívka Dahlia, jenž mu tak připomíná jeho dávnou lásku. (Crowen)

(více)

Recenze (45)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Žil jako cizinec, ale říkali mu Highlander, od dnešního dne bude znám jako Colin MacLeod z klanu MacLeodů............ Úvodní pasáž nás lehce vtáhne do děje, ale příběh samotný se pak přesouvá o několik staletí do budoucnosti. CITÁT - Život je bezcenný a smrt přichází snadno........... Píše se rok 2187. Člověk se až diví, kolik staletí věnoval Highlander pomstě a těžko věřit, že se za tu dobu nenaučil něco pořádného. CITÁT - Myslím, že ti hrabe......... Highlander je chvilkama tak nasranej až jsem mu přestával fandit. Promrhat tolik staletí jen pro pomstu se mě zdá jako nesmysl. Ale znáte to , jen jeden může zůstat. Film je věnován producentu Williamu Panzerovi. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Highlanderovské univerzum je už dávno pochované. Po jednotke sa nemalo nič robiť. Ale robilo sa a dosť nepodarene. Avšak došli Japonci so svojou obmenou a je tu výborne pozerateľný krvavý film so sporo odetými devami. Ak by sa spravil ešte dáky film s Colinom, tak by som nebol vôbec proti. Ak s Conorom, tak to by som mal určite dáke výčitky. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Začnu trochu zeširoka. Mistr animovaného filmu Yoshiaki Kawajiri si u mě udělal jméno už svou povedenou upířinou „Vampire Hunter D: Bloodlust“ a nesmím zapomenout ani na jeho příspěvek do světa Matrixu – „Animatrix“. V roce 2007 si vzal na mušku další legendární sérii, kterou Highlander určitě je. No, musím se přiznat, že z výsledku zase tak úplně odvařený nejsem. Problém je především v samotném příběhu, který je zoufale plochý a přímočarý – a taky notně přitažený za vlasy (ještě daleko více než ve filmu). Co se samotného animovaného zpracování týče, tady není co vytknout – kdo umí, prostě umí. Ale to neustálé nahánění mezi MacLeodem a Marcusem, které zase a znovu dopadalo stejně (MacLeod dostal strašlivě na prdel) mě už časem přestalo bavit (ve filmovém zpracování se naháněli „jen“ cca 450 let – tady odhadem tak 2000!). A tak jsem byl nakonec rád, že MacLeod Marcusovi – pozor „překvapivý“ SPOILER – tu palici nakonec konečně přece jen ufikl. :-) ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Highlander v Anime? To jsem si nemohl nechat ujít! Toto je ještě navíc Highlander v postapokalitpickém světě v budoucnosti. Procházíte s ním samozřejmě i vzpomínky na bitvy během celé historie lidstva. Nyní ho čeká poslední bitva proti svému největšímu nepříteli a poprvé pochopí, že nebojuje pro pomstu, ale pro osvobození. Jeho největší pomocnicí je prostitutka Dahlia, která je neskutečně sexy, ale zároveň členkou odboje. Grafika je tvořena z klasického Anime a 3D Anime, takže některé scény vypadají velmi plasticky. Je to i velmi slušné jako pokračování hraného filmu z roku 1986. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Highlander, působil jako celek velmi slušně. Člověk by ani nemusel znát hrané verze a tento film by v klidu pochopil. Mě se to líbilo moc, příběh dobrej, výborné flashbacky, animace pěkná (až na to, že skoro každá postava měla mega kotlety :) a souboje na můj vkus, trochu krátké, ale o to více brutální! Člověk si pomyslí, proč tedy nehodnotím 5*, ale je to prosté: Colin MacLeod zkrátka nebyl dost cool!!!!!!!!!!!!! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama