Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pramení v dávném starověku, kdy se střetne nesmrtelný Marcus Octavius s dalším z klanu MacLeodů, Colinem, který je ochoten obětovat cokoliv, aby se mu pomstil za smrt své milované Moyi. Z boje však nevzejde jako vítěz. V průběhu historie se Colin pokusí zabít Marcuse nesčetněkrát, ale štěstí nestojí na jeho straně. Další šanci dostane až v New Yorku roku 2187, kdy už zdaleka nejde jen o pomstu, ale highlander musí svrhnout Marcusovu vládu tyranie a odvrátit i jeho ďábelský plán na vyhlazení lidstva a zničení světa. Do cesty se mu navíc připlete dívka Dahlia, jenž mu tak připomíná jeho dávnou lásku. (Crowen)

(více)

Recenze (45)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Highlander v Anime? To jsem si nemohl nechat ujít! Toto je ještě navíc Highlander v postapokalitpickém světě v budoucnosti. Procházíte s ním samozřejmě i vzpomínky na bitvy během celé historie lidstva. Nyní ho čeká poslední bitva proti svému největšímu nepříteli a poprvé pochopí, že nebojuje pro pomstu, ale pro osvobození. Jeho největší pomocnicí je prostitutka Dahlia, která je neskutečně sexy, ale zároveň členkou odboje. Grafika je tvořena z klasického Anime a 3D Anime, takže některé scény vypadají velmi plasticky. Je to i velmi slušné jako pokračování hraného filmu z roku 1986. ()

perko 

všechny recenze uživatele

Graficky je to parádní, ale to nestačí. Bohužel jsem se nemohl zbavit dojmu, že hlavní hrdina je strašnej tupoun, kterej se 2000 let honí za pomstou. Paradoxně se mi zdál záporák mnohem chytřejší. Čas, který mu byl dán, využil mnohem smysluplněji než hlavní hrdina. Z tohohle filmu mám při druhém zhlédnutí velice rozporuplné pocity. Ze čtyř hvězd jsem šel na tři. Mám se podívat i potřetí? ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jen jeden může zůstat! Jak pravdivá je tahle hláška, která provází celou Highlanderskou sérii... Jen jeden film může být, ty ostatní inkarnace si zaslouží přinejlepším blahosklonné povytažení obočí nad jejich blbostí (animovaný seriál) a to jen díky nostalgii, jiné už jen zatracení do hlubin věčnosti. Jediné co má tahle verze dobrého je pro tuhle sérii osvěžující anime styl a souboje, jinak se jedná o soubor těch nejvyšších klišé (nejztůdnější je v tomhle ohledu postava dětského parťáka a romantické děvky, která bez mrknutí oka dokáže ovládat těžký kulomet, který je velký téměř jako ona sama a s nejmenším odporem kosí jednoho robotického protivníka za druhým) a navíc se daří udělat z Colina z klanu MacLeodů jen dementního debila a scénáristé mě tak nutí fandit záporákovi, který je alespoň trošku zajímavý, byť klišojidní a POKAŽDÉ stojí ve flashbacích na té zlé straně. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Highlanderovské univerzum je už dávno pochované. Po jednotke sa nemalo nič robiť. Ale robilo sa a dosť nepodarene. Avšak došli Japonci so svojou obmenou a je tu výborne pozerateľný krvavý film so sporo odetými devami. Ak by sa spravil ešte dáky film s Colinom, tak by som nebol vôbec proti. Ak s Conorom, tak to by som mal určite dáke výčitky. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Reziser Vampire Huntera D Yoshiaki Kawajiri se zase pustil do pribehu nesmrtelneho hrdiny co to umi s mecem. Tentokrat to ovsem neni upir, ale jisty Colin, dalsi potomek rozvetveneho klanu McLeodu ze skotske vysociny. Standartni highlanderovska zapletka s bojem probihajicim po staleti a nemene standartnim koncem. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama