Reklama

Reklama

Bílá smrt

  • USA Whiteout (více)
Trailer

VOD (1)

Policistka Carrie se z osobních důvodů nechala přeložit na vědeckou základnu v Antarktidě. Zvykla si na drsný humor i milostné návrhy mužského osazenstva a spřátelila se s místním doktorem. Nyní se její pobyt na základně chýlí ke konci a ona má odletět po dvou letech služby zpět domů. Venku je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy, nebo odletět. S pomocí doktora a pilota Delfyho se vydává na opuštěnou sovětskou základnu, kde vrah s cepínem, maskovaný polárnickou výstrojí, zasáhne dřív, než by mohl důležitý svědek promluvit. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Carrie začne prohledávat všechny místnosti na základně. Brzy zjistí, že tajemný náklad - diamanty - je ukryt v těle zavražděného geologa. Začíná boj o život a navíc se blíží extrémně silná sněhová bouře - bílá tma, ve které není vidět ani na krok. Šance na přežití je mizivá. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Je to celkom dobrý mierne sci-fi ladený horor NEBO Je to veľmi zaujímavá sci-fi dráma NEBO Je to slabý mierne hororovo ladený akčný film?

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Škodam dúfal som, že toto hodnotenie je len zbytočne moc kruté a film je dobrý, ale teda nestálo to takmer za nič. Jedno z najzaujímavejších prostredí, kde sa môže film tohto typu odohrávať a slušné obsadenie, to sú jediné plusy, inak scenár je teda niečo neskutočné. Na úrovni priemerného dielu priemerného nemeckého kriminálneho seriálu. A navyše tak hrozne predvídateľný, všetko, čo som dúfal, že to tak kvôli najvyššej predvídateľnosti nedopadne to nakoniec tak aj dopadlo.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

2/3 byly docela dobré, ale ten konec byl odfláklý, žádné větší vysvětlení proč, jak, kdy, z poslední třetiny mohli tvůrci dostat víc
za tu studenou atmosféru a slušné napětí dávám 4*

SaTyressi

SaTyressi (hodnocení, recenze)

Jako šerif Kate Beckinsale ? :) ........ ale jinak pohodový thriller natočený hezky v dobrém prostředí.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Projevím se divně, ale...

1) Mě nějak hezounká Kate nepřesvědčila, že by byla U.S. Marshall, nějak mi tam tahle dívenka nesedla - to ale neznamená, že se na ní nedalo dívat - proto jí taky obsadili, že. (+/-)

2) Fakt to bylo celkem průhledné (-)

3) <SPOILER>Když mám v jednom záběru venku promrzlé promodralé rty a vzápětí vlezu do budovy (střih), tak bych je snad měl mít furt promrzlý! (závěrečná bitka po odfouknutí "zlosyna")</SPOILER> (-)

4) Zajímavé a ne až tak obvyklé místo pro detektivku (+)

5) <SPOILER>Po tom průhledném ději mě naopak překvapilo, že to Kate a pan agent nedali dohromady. Už jsem viděl, po titulku "Za šest měsíců", jak sedí u toho Maca, kamera se přibližuje a zabírá Kate v jináči :D</SPOILER> (+)

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

Ano, Kate ve sprše - to je hlavní lákadlo filmu :-) Jak málo může stačit...

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Není to špatný film Kate předvedla pěkný výkon a i prostředí bylo nádherné jen mě mrzí ten konec který byl celkem předvídatelný (chamtivý doktor i co bylo obsahem oněch pouzder)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

danielK

danielK (hodnocení, recenze)

Prokrista pána! Já jsem film viděl, ve svém žánru je to povedené krimi, zápletka - imponující je i fakt, že se natáčelo opravdu v Austrálii a při pomyšlení na to, co Kate musela vydržet - tleskám!

lumi1

lumi1 (hodnocení, recenze)

V tomto filme bolo také veľké množstvo chýb...absolútne neprepracovaná haluz...ale rozuzlenie bolo pekné, nečakané... takže aspoň koniec bol nepredvídateľný

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

tento film neni prúser ale prieser.........škoda dobry napad...ale všetko ine zle zle zle... akurát tak pre WHITESTICKMAN

Ygan

Ygan (hodnocení, recenze)

Trailer sice pěkne sestříhaný a ozvučený, ale tak trochu bezobsažný. Moje očekávání tak 75%.

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

Jestli se nepletu, tak to má rating R. To mě trochu uklidňuje :-)

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Trailer je vcelku dobrý (hlavně ta část s Kate ve sprše) takže sledovat! :-)

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

Mně taky. Ale nedivím se. Kolik filmů se odehrává na Antarktidě...

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

Díky prostředí, ve kterým se to odehrává by to mohlo bejt hodně zajímavý. Jsem zvědavej, jestli to režisér dokáže využít.

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Tak jsem si přečet předlohu a nebylo to tak skvělý, jak jsem čekal, ale bylo to v pohodě. Lepší průměr. Vlastně kdyby se to odehrávalo kdekoliv jinde, než v okolí jižního pólu, asi by mě to nezaujalo ničím, protože podobných příběhů existují stovky. První vražda na Antarktidě mě ale zaujala a až budu mít chvíli času, tak si přečtu i pokračování. Jinak film podle traileru vypadá...barevně:) Oproti černobílým obrázkům, kde se mi občas pletly postavy příjemná změna. Jinak jednotlivé scény z traileru jsem poznával, takže se zjevně předlohy držej dost. No, určitě se na ten film podívám, abych mohl porovnávat, zajímá mě, jak s tím naložili v Hollywoodu. Doufám, že některé záběry (ty s provazem) jsou ještě nedodělané! Hlavně když komentář vykládá, "you can't see six inches in front of you" a celá scéna je osvětlená mnoha světly a je celkově přehledná... Jo a drobnost na konec: plakát k filmu je naaranžován podle obálky od Franka Millera.

Strumpadlo

Strumpadlo (hodnocení, recenze)

Koony:dikes:DD...uz sa na to docela tesim, hlavne kvoli Kate..a som rad,ze na rezisersku sedacku zasadol Dominic Sena...60 sekund a Swordfish patria medzi moje top akcne snimky

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Tak koukám, že po dlouhých odkladech je film konečně hotov. Akorát Reese Witherspoon nahradila Kate Beckinsale...Docela se těším!

Reklama

Reklama