Reklama

Reklama

Bílá smrt

  • USA Whiteout (více)
Trailer

VOD (1)

Policistka Carrie se z osobních důvodů nechala přeložit na vědeckou základnu v Antarktidě. Zvykla si na drsný humor i milostné návrhy mužského osazenstva a spřátelila se s místním doktorem. Nyní se její pobyt na základně chýlí ke konci a ona má odletět po dvou letech služby zpět domů. Venku je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy, nebo odletět. S pomocí doktora a pilota Delfyho se vydává na opuštěnou sovětskou základnu, kde vrah s cepínem, maskovaný polárnickou výstrojí, zasáhne dřív, než by mohl důležitý svědek promluvit. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Carrie začne prohledávat všechny místnosti na základně. Brzy zjistí, že tajemný náklad - diamanty - je ukryt v těle zavražděného geologa. Začíná boj o život a navíc se blíží extrémně silná sněhová bouře - bílá tma, ve které není vidět ani na krok. Šance na přežití je mizivá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (365)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Teploty kolem -50°C mi nedělají dobře na pleť, sex v mrazáku není mou oblíbenou kratochvílí a ani v obýváku nemám zaparkovaného tučňáka, ale na detektivku z Antarktidy jsem se docela těšil. Nic žhavého to podle očekávání nebylo, ale úvodní nástup agentky Stetkové do sprchy pro mne rozhodně byl slušným základem pro mokrý sen a dobrým důvodem zaokrouhlení hodnocení o několik hvězdných cípů nahoru.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem solidní jednohubka,která se vám ovšem hned druhý den vykouří z hlavy a pravděpodobně už jí nebudete chtít vidět znovu (a nezachrání to ani Kate Beckinsale ve spodním prádle).Dost možná z toho mohl Dominic Sena vytěžit víc,ovšem nosný příběh je natolik slaboučký a řídký,že to na pomalu hodinu a třičtvrtě trvající film opravdu nestačí...60% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Thriller, v ktorom sa neustále niečo deje, odohráva sa v atraktívnom prostredí a pred kamerou sa mu špacíruje kočka Beckinsale. A napriek tomu nedokáže strhnúť či zaujať. Toto je výtvor štyroch scenáristov? A producenta Joela Silvera? Whiteout pripomína skôr lepší béčkový DVD release, obdobný napríklad Babylonu A.D.. Rutinná zápletka, ploché postavy, ale hlavne že sa tvorcovia hrajkajú s kamerovými filtrami, ktoré robia Antarktídu farebnejšiu než dažďový prales. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka (námět), co zůsatala využita v půli cesty..... Neberu teď logickou stavbu děje (ta by šla), ale vizuální provedení je takové rozpačité... Na Kate je sice hezký pohled, ale málokdo by věřil, jak může při minus padsáti pěti a výše jen tak hopkat po arktických pláních bez zahaleného obličeje a bezvadně nalíčená a to jen jeden z mnoha postřehů, ktří činí tento film průhledným a nepřesvědčivým... 50% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý námet a veľmi lákavé lokácie južnej zaľadnenej Antarktídy. Prevedenie námetu na plátno však dopadlo pomerne rutinérsky a krásnu krajinu sa tvorcovia rozhodli zašpiniť nepretržitou, hnusnou počítačovou chumelicou. Napätie však vo filme rozhodne nechýba, niektoré momenty boli dokonca celkom nepredvídateľné, záver bol trošku stávka na istotu, ale rozuzlenie celej rozhodne nič nepokazí. Akurát by ma zaujímalo ako by bol niekto schopný v hrubých zimných rukaviciach, ktoré majú udržať teplo aj pri mínus päťdesiatich stupňoch, stláčať spúšť na pištoli. 70%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Počas výroby filmu bol použitý skutočný aj umelý sneh. (misterz)
  • Film bol natáčaný v Kanade na území štátov Manitoba a Quebec. (matkoulko)

Reklama

Reklama