Reklama

Reklama

Bílá smrt

  • USA Whiteout (více)
Trailer

VOD (1)

Policistka Carrie se z osobních důvodů nechala přeložit na vědeckou základnu v Antarktidě. Zvykla si na drsný humor i milostné návrhy mužského osazenstva a spřátelila se s místním doktorem. Nyní se její pobyt na základně chýlí ke konci a ona má odletět po dvou letech služby zpět domů. Venku je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy, nebo odletět. S pomocí doktora a pilota Delfyho se vydává na opuštěnou sovětskou základnu, kde vrah s cepínem, maskovaný polárnickou výstrojí, zasáhne dřív, než by mohl důležitý svědek promluvit. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Carrie začne prohledávat všechny místnosti na základně. Brzy zjistí, že tajemný náklad - diamanty - je ukryt v těle zavražděného geologa. Začíná boj o život a navíc se blíží extrémně silná sněhová bouře - bílá tma, ve které není vidět ani na krok. Šance na přežití je mizivá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (365)

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní thriller, kterej samozřejmě zrovna moc nepřekvapí, protože se tak nějak silně drží thrillerový příručky na zvraty, ale prostředí antarktidy je zajímavý a vděčný pro thriller, obzvlášť pokud tam je bouře, má to pár napínavých momentů a příběh přes tu předvídatelnost neni špatnej, navíc Kate Beckinsale je fajn, obzvlášť když je v prádle, ale jindy samozřejmě taky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a ve všech směrech zcela průměrná kriminálka z Antarktidy. Žádné mrazivé atmosféry se zde ovšem nedočkáme stejně jako originální nápadů či scén. Což je u Dominica Seny docela škoda. Ten si sice nikdy nebral zrovna originální náměty, ale uměl z nich natočit docela slušné standarty a třeba jeho 60 sekund mám hodně rád. Zde se ovšem ničeho takového nedočkáme. Kriminální zápletka je navíc dosti podprůměrná, vraha jsem poznal docela brzo a Kate Beckinsale nemá v zimní soupravě taky zrovna moc co nabídnout. Zkrátka pokud toužíte po dobré kriminálce, tak se rozhodně porozhlédněte jinde. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zima před oknem, zima za oknem, rozhodl jsem se, že si uvařím teplou polévku a podívám se jak to vypadá na Antarktidě. Bohužel stějně. Atmosféra je asi stejně hustá jako když ve vánici čekám na autobus. Skrz na skrz rutinní příběh nedokázala zachránit ani krásná Kate ve sprše... Bojím se, že Sena už svou KALIFORNII nikdy nepřekoná. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Bože to bola sračka... Tam trieska do dverí jak pojašená držia jak keby sú z kameňa ale rozbehne sa s vozíkom na ktorom sú striekačky či čo to bolo už ani neviem a zrazu sa rozletia... uuu desivé... nie priam akčné! A žáner, že ako aj mysteriózny? No o tom pochybujem. A pani drsná policajtka príde o dva posledné prsty a chudera nevie si ani gombík zapnúť, pritom presne tie dva prsty pri zapínaní nepotrebujeme, ale proste jej to nejde resp. to nevie tak všetko okolo seba rozhádže... dračica jedna! ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Divil bych se, kdyby Dominic Sena ještě někdy překvapil. Swordfish byl jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl. Tentokrát se ale Dominic naštěstí přiblížil spíš 60ti sekundám. To znamená thriller, který docela šlape, ale hodí se tak na středeční odpočívání u televize. Trailer sliboval horor... tak tím teda Bílá smrt není ani trochu. Bohužel. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Předlohou pro film by stejnojmenný komix Grega Rucka a Steva Liebera z roku 1998. (Chatterer)
  • Film bol natáčaný v Kanade na území štátov Manitoba a Quebec. (matkoulko)

Reklama

Reklama