Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ardmanů prostě nápady nedojdou snad nikdy. Navíc plastelínovou animací jdou stále tak trochu proti proudu, ale když ona má svoje úžasné kouzlo a když si navíc představíte tu dřinu, co je za každým okýnkem filmu, tak je jasné, že ti, kdo se na tom podílí to dělají s naprostou láskou. A proto jejich příběhy mají srdce, jsou hravé a jako bonus v nich najdete neskutečné možství malých vychytávek (třeba tlustou ovci, jejíž vlna pohltí cokoliv, co do ní spadne a pak se z ní stává solidně vybavené vetešnictví, spolknutý CD přehrávač, koktejl u bazénu, ovce skládající rubikovu kostku při rabování stanu, nebo třeba když se ovcím dostane do ruky štětec a malířské plátno). Prostě u ovce Pižly (předpokládám, že je to ona) musí pookřát každá duše a je radost jí sledovat. Béééé! ()

Reklama

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná animace, nesmrtelná roztomilost jakýchkoliv Aardmanských zvířatek, ačkoliv ovečky jednoznačně vedou! Navíc ovečka Shaun není jen pro ty nejmenší, já se u toho taky dost nasměju a aspoň si mám o čem povídat se svou šestiletou sestřenkou, která tu nezbednou ovečku žere úplně stejně jak já! A zrzavej kocour taky válí!!! ()

Emily93 

všechny recenze uživatele

Každý deň sa na farme niečo nepredvídané odohraje a mňa zanecháva v očakávani, čo nová epizóda prinesie. Roztomilá ovečka Shaun s jej kúskami, ktoré ma neraz navrátili do detských čias a vyčarili veliký úsmev. Skvelý anglický humor nielen pre deti a úvodný hudobný doprovod sa mi navždy vryli do pamäti. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle laciná animace mě k smrti nudí a roztomile infantilní béééééééé mi přijde stejně imbecilní jako vymývání mozků dětem seriálovým (s)hitem Telletubies.92% beru jako vítěztví ČR v užívání marihuany a nakládačku pro rozum od infantilnosti.Myslete si že jsem necita,ale i já koukám na pohádky a nemám problém se kolikrát u filmu dojatě rozbrečet,ale tohle mi přijde jako nějaké ufounské spiknutí :-DDD Béééééééé volééééééé :-) ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama