Reklama

Reklama

Kamarád Timmy

(seriál)
  • Česko Kamarád Timmy ve školce (více)
Animovaný / Rodinný / Komedie
Velká Británie, (2009–2012), 13 h 44 min (Minutáž: 10–22 min)

Série(3) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Seriál Kamarád Timmy, který byl natočen pro malé kluky, holky i zvířátka ve věku od 2 do 5 let, kombinuje studiové vysílání s jednoduchými a zajímavými animacemi určenými předškolním dětem. Timmův pestrobarevný svět je originální, vtipný a plný radosti. Příběhy, které mají své osobité kouzlo, malé diváky nadchnou, pobaví, ale i poučí. (TV JimJam)

(více)

Recenze (39)

blondboss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Timmy Time je taká "večerníčkovská" verzia seriálu o ovečke Shaun a zároveň vlastný spin-off seriál o najmenšej ovečke v stáde. Zatiaľ čo Shaun skutočne trefne niekedy pobaví, Timmy je vyslovene záležitosť pre veľmi malé a presne cieľové publikum, a teda u mňa to samozrejme nemohlo zabodovať. A navyše dúfam, že békanie mojich detí mi bude menej vadiť ako to Timmyho :) Pre deti ale fajn. 35 % ()

Saishi 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že někteří uživatelé očekávají v Timmy Time bůhvijaká intelektuální témata zaměřená přinejmenším na podstatu fenomenologie. Proboha, je to pro děti školkou povinné, aby věděli, že v tom nejsou sami a vzali si ponaučení z Timmyho chování :) Mimochodem, scéna, v níž Timmymu paní učitelka vzala vláček a nutila ho jít spinkat mi trhala srdce a připomněla všechny ty školkové "útrapy". ()

Reklama

Londi 

všechny recenze uživatele

Příběhy jsou pěkné a moc hezky animované, ale má to celé jednu velkou chybu: vůbec se tam nemluví. Z těch zvířecích zvuků a skřeků, které postavičky vydávají, se toho dítě moc nenaučí a já si myslím, že když už by mělo malé dítě sledovat televizi, tak ať si z toho aspoň něco vezme. No, aspoň v tom není žádné násilí.Takže hezké, ale zbytečné. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Školkové prostředí je samozřejmě voda na můj mlýn, ale vlastně je to i to jediné, co seriálu můžu vyčíst. Přílišná infantilnost, která bohužel ubírá na vtipnosti oproti Ovečce Shaun. Nicméně ten, kdo se chce mile pobavit a s úsměvem si po dni odpočinout, musí jednoznačně sáhnout po pár dílech Kamaráda Timmyho. 90% ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Další odnož s "parkovskými" postavičkami. Sice je tento seriál určen pro děti, ale neznamená to, že i dospělí se u toho nemůžou pobavit (aspoň JÁ teda můžu). Jsem ráda, že toto vzniklo, protože z celého stáda (viz Shaun the sheep), je Timmy jednoznačně nejroztomilejší. I když oproti svému předchůdci to není taková psina (určeno cílovými skupinami), má to své kouzlo a ve srovnání s jinými seriály a pořady pro děti určitě vyniká. ()

Galerie (193)

Reklama

Reklama