Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ardmani prostě vědí jak na nás. Opět přicházejí ze spoustou originálních nápadů, inteligentního a trochu bláznivého humoru. Ale hlavně, plastelína opět nakopává zadek ostatní konkurenci, stejně jako Wallace a Gromit. Tahle ruční práce má totiž prostě svojí poetiku a kouzlo, kterému musí podlehnout snad každý. Pro děti v současnosti v televizi snad neběží nic lepšího. ()

Reklama

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

90%?! Český národ definitivně ztratil veškerou soudnost i kulturní úroveň! Dlouho mi bylo záhadou, proč tahle infantilní a ničím nezajímavá pohádka je u českých diváků (a to i dospělých!) tolik populární a na ČSFD dokonce zaujímá přední pozici v žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Až mi to konečně docvaklo! Češi jsou národem poslušných stádovitých ovcí a s hlavní postavou této blbůstky se nejspíš zosobňují, jinak si to opravdu nedovedu vysvětlit. Navíc je fakt, že TV stanice a vydavatelé DVD zásadně ušetří, neboť nemusejí pořizovat dabing. Nicméně, mě tato komerční němá imbecilita neoslovila ani v nejmenším, tudíž opět půjdu proti davu a hrdě zodpadňuji. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipné, mám přímo záchvaty smíchu, a to i po dvacátém shlédnutí. Roztomilá a chytrá ovečka, ostatní ovce, u nichž člověk nikdy neví, kolik jich je, snaživý pes, který to vždycky odskáče, naprosto sviňská prasata a k tomu všemu nešikovný a neustále překvapovaný farmář. Za takovou legraci je pět hvězd málo. Moje nejoblíbenější epizoda je asi ta s lepidlem. Bééé! ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvostné malé pohádečky o ovcích, hlídacím psovi a farmáři. Doporučuji pouštět si je při probuzení, místo zpráv a večer na spaní a ujišťuji vás, že svět vám pak přijde o mnoho veselejší. Když už nic tak alespoň ten díl, kde farmář vezme maličké ovečce pískací hračku...a vůbec...domluvil jsem. Béé. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama