Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Figu 

všechny recenze uživatele

Abych byl upřímnej, melodie úvodní znělky mě naskočila hned do palice, jen jsem se pustil do komentáře po prohlídnutí obrázku vedle názvu seriálu. Určitě je to nakouskovaná pohádka na vysoké úrovni, už jen pro svojí netradiční animaci. Navíc psisko Bilzer je ohromnej bourák a nesere se s tím! Veřím, že si jí děti musí rychlo zamilovat. Ovšem, zatím to neplatí pro ty moje, snad se třeba dočkáme. Béé za čtvercnu. 70% ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Ač jsem měl velké nutkání podlehnout obsesivním choutkám v udržení stoprocentního hodnocení tohoto dílka, nemohu tak učinit, nebylio by to fér k ostatním filmům, seriálům... které odemne získaly jen ****. Přestože ale zřejmě nežeru tento druh animace, neujíždim na Gromittovi ani na Flushed Away, hodnotím vysoko - tzn. na tomhle britském večerníčku stoprocentně něco je... ()

Reklama

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pro plastelínu mám slabost od dětství. Moc dobře nechutná, ale něco na ní bylo... Došlo mi sice až postupem času, že když nesmícháte všechny barvy dohromady a nenalepíte pod stůl tak, aby to rodiče nenašli, může vzniknout něco stejně roztomilého, zábavného a přitom geniálního, jako je Shaun, zato bylo moje vzezření silnější a já můžu slíbit, že moje děti na Shaunovi jednou vyrostou. Spolu s Krtečkem, samozřejmě :) ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Toto by mali hodnotiť deti, tým je to hlavne určené. Väčšinu detí, čo poznám a ktoré videli čo len jeden diel, si ho obľúbili. I ja som videla zopár dielov, keď som mala cca 13 rokov, a páčilo sa mi to. Každý si tam nájde niečo, čo ho rozosmeje. Či už roztomilé ovečky alebo blbosti, ktorých sú schopné. 4,5* ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama