Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Toto by mali hodnotiť deti, tým je to hlavne určené. Väčšinu detí, čo poznám a ktoré videli čo len jeden diel, si ho obľúbili. I ja som videla zopár dielov, keď som mala cca 13 rokov, a páčilo sa mi to. Každý si tam nájde niečo, čo ho rozosmeje. Či už roztomilé ovečky alebo blbosti, ktorých sú schopné. 4,5* ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Z němého ovčího života na anglickém venkově jsem viděl jen pár epizod a kdybych nevyrůstal s rostoucí láskou k typicky britské plastelínové animaci, tak bych pravděpodobně nad Ovečkou Shaun zcela zanevřel. Nedávno jsme ale doma zkusili druhý "celovečerák" a ten dokázal značně pobavit i čtyři dospělé lidi. ()

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama