Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ovečka a její nápady. Prostě cool... Shaun má zvídavou a rozpustilou povahu, čímž se odlišuje od ostatních ovcí. Zvědavost jej zavádí do ošemetných situací z kterých nakonec obyčejně vyvázne. Shaun je mezi ostatními oblíbený a přirozený vůdce. Snaží se dělat dobré věci a tím do jednotlivých dílů s lehkostí vnáší morální ponaučení. / Viděné epizody *40.dílů / ( Hodnocení: 10/10 ) ()

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ardmanů prostě nápady nedojdou snad nikdy. Navíc plastelínovou animací jdou stále tak trochu proti proudu, ale když ona má svoje úžasné kouzlo a když si navíc představíte tu dřinu, co je za každým okýnkem filmu, tak je jasné, že ti, kdo se na tom podílí to dělají s naprostou láskou. A proto jejich příběhy mají srdce, jsou hravé a jako bonus v nich najdete neskutečné možství malých vychytávek (třeba tlustou ovci, jejíž vlna pohltí cokoliv, co do ní spadne a pak se z ní stává solidně vybavené vetešnictví, spolknutý CD přehrávač, koktejl u bazénu, ovce skládající rubikovu kostku při rabování stanu, nebo třeba když se ovcím dostane do ruky štětec a malířské plátno). Prostě u ovce Pižly (předpokládám, že je to ona) musí pookřát každá duše a je radost jí sledovat. Béééé! ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxusní záležitost a docela lituji malé děti, že tohle nemůžou sledovat jako Večerníček a jde to pouze velmi brzo ráno, kdy ještě moc nevnímají. Super je, že si k tomu můžeme sednout doma úplně všichni od nejmenších po nejstarší a stejně se řehtáme na celé kolo. Kdybych měl vypíchnout nejoblíbenější postavu, pak by to byla ta tlustá ovce, která všechno sežere a pohltí úplně vše. No a nesmím zapomenout na prasata, která se objevují zřídka, ale když tam jsou tak to stojí za to... Paradní plastelínová akce! ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama