Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem objevila náhodou, když jsem ho nahrávala mé dvacetileté neteři. Říkala jsem si, že by možná měla navštívit nějakého specialistu, ale pak jsem nestačila koukat. Můj tehdy 18měsíční syn vydržel koukat nepřetržitě za sebou na několik dílů a nemohla jsem ho od toho odtrhnout - a nejen jeho. Od té doby jsme to celá rodina zhlédli již nesčetněkrát a stále se na to dá dívat. Před tvůrci opravdu smekám a moc moc doufám, že budou další díly. Já tu ovci prostě zbožňuju ... 100% ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

Opravdu perfektní plastelíňák. Ten kdo používá rčení jít jako stádo ovcí asi neviděl ani jeden díl, protože tyhle bílý vykulený potvory jsou všechno jen ne zpořádaný. A pak tu jsou prasata - hip hopeři, ovčácký pes, co ovcím pomáhá, místo aby je hlídal a fakt ujetej farmář. A ta malá ovečka s dudlíkem, ta je prostě neodolatelná. 95% ()

Reklama

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že podobné "pohádky" z plastelíny jsou jen pro děti. Některé možná ano, ale tahle určitě ne. Pobaví se u ní nejen děti, ale i celá rodina včetně otce s velice náročným smyslem pro humor (vlastní zkušenost). Kdo někdy viděl Ovečku Shaun, ten rozhodně nemůže říct, že to je průměrná blbina pro děti. Já moc pohádky nesleduji a obzvlášť proto jsem ráda, že jsem na tento skvost narazila. Každý díl naplněný maximem vtipu a legračních scének, při kterých se vůbec nemluví, za což jsem ráda, neboť dle mého názoru by to celkový dojem jen kazilo. Samotná ovečka, jakožto hlavní postava, je to nejroztomilejší stvoření, co jsem kdy viděla, a to dokazuje i fakt, že ji mám na pozadí svého PC. Tohle se tedy tvůrcům vážně povedlo. ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé ovečky, stačí 5minut a dokonale vás to uklidní. To miminečko je k sežrání, ale největší profík je vyžraná ovce. Ten borec je typickej anglán, z těch kotlet nemůžu :D, možná by mohl být líp vykreslený(vyplastelínovaný) pes, ale co už, 5 béé, teda hvězd jak vyšitých. Jo a zapomněl bych na ty prasata, gangsteři jak sviňa :)) ()

quasar 

všechny recenze uživatele

Když jsem rozkliknul hodnotit/komentovat, tak jsem nevěřil!!! Konečně něco, co se líbí všem! U nás nedělní ráno probíhá tak, že náš tříletý syn se budí a dloubá do mě - "tati vstávej, bude hřiště!" "Vzbuď mě až na ovečku!" "Nevzbudím" "To se opovaž!!!" :) Grotesky prostě nezklamou ani v dnešní době... ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama