Reklama

Reklama

Epizody(8)

Skupina válečných veteránů, vracejících se z Iráku řeší nedostatek financí přepadením banky. Vše probíhá dle plánu, dokud jeden ze zákazníků neprokáže pohotovost a o situaci pomocí textové zprávy uvědomí policii. Začíná souboj mezi nejlepším policejním vyjednavačem ve městě, týmem SWAT a válečnými veterány, kteří jsou odhodláni banku opustit buď s penězi, nebo v pytlech na mrtvoly. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (48)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl jednu z epizod říkal jsem si "Co to sakra je?!." Ono to totiž vypadalo jako nějaká kriminálně laděná telenovela. Po shlédnutí další z epizod už byl tento pocit úplně mimo a z téměř odpadní příčky se to posunulo na čtyři hvězdy. Sice to nepřináší nic originálního ( v podstatě jde jen o slepení všech bankovních loupeží ze všech filmů, kde se udála), ale má to děj, napínavost, psychologii a logiku. Všechno je to navíc doprovázený působivou hudbou. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stačí pár okamžiků a seržant Mendes alias Wolf a jeho četa 10-13 na jedné straně a specialista na vyjednávání, kapitán Horst Kelly a jeho tým na druhé straně si vás zcela získají. The Kill Point má skvělou vlastnost, totiž, že vás okamžitě vtáhne do děje a příběhu a už nepustí. Interakce mezi členy jednotlivých skupin(četa 10-13, rukojmí, policisté) a mezi skupinami samotnými je nesmírně poutavá a uvěřitelná. Hlavní představitelé John Leguizamo a Donnie Wahlberg pak předvádějí přímo herecký koncert a ač se během 8 epizod nesetkají tváří v tvář příliš často, chemie mezi nimi funguje naprosto dokonale. Obsazení vedlejších postav je pak také velice kvalitní. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Přes tak vysoké hodnocení musím dát pohé dvě*. Nějak mě to nechytlo už od prvního dílu, ploché postavy, bez akce a napětí, celkem nuda. Do konce jsem se díval jen kvůli vysokému hodnocení, co z toho vyleze. Poslední dva díly trocha akce, ale jako celek nic moc. Velmi špatně vybrané postavy, hlavně ta černoška jako velitelka SWAT mě doslova pila krev. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krimiseriálů, jaké jsem měl kdy možnost vidět. Sand nikdy se mi nestalo, abych si s fiktivními postavami vybudoval tak blízký vztah a stejně tak jsem nikdy nebyl tak rozpolecený, nevěda komu přát. Jak na policejní, tak gangsterské straně byly typy, kterým člověk přál kulku a stejně tak tu byli ti, s nimiž jsem hluboce sympatizoval. Wahlberg podle mě přesvědčil, že je lepší herec, než jeho starší a slavnější bratr a Leguizama jsem v lepší roli snad ještě neviděl. Nejvíc mě ovšem bavila postava Franka Grilla. Tohoto chlapíka jsem za poslední dobu viděl v několika různých rolích a pomalu ale jistě stává mým oblíbencem. Přes určitou šablonovitost a drobné dějové nesmysly musím říct perfektní práce. 90% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě šestihodinová verze kultovního Nelítostného souboje Michaela Manna. Dějově občas labilnější, ale co se týče silných osobností na obou stranách, je na tom Kill Point stejně dobře. Jen těžko se člověk ubrání tomu, aby až do finální přestřelky nefandil oběma stranám (a to je zatraceně svízelná pozice:). Leguizamo i Wahlberg si své role vychutnali na maximum… ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Vojáci, kteří přepadnou banku, používají zvířecí přezdívky, a to Mr. Wolf - vlk, Mr. Pig - prase, Mr. Rabbit - králík, Mr. Cat - kočka a Mr. Hawk - jestřáb. (CliffLee)
  • Herci J.D. Williams (Cat) a Michael K. Williams (Q) se už dříve setkali při natáčení seriálu The Wire (2002). (CliffLee)

Reklama

Reklama