Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, lebo je to pohodový film a Patrick Dempsey má tiež hviezdu. No, nemám rada otrepané scénky typu "že Tomovi na dvere zaklope polonahá blondína a práve v tej chvíli si jeho vyvolená akože zmyslí, že mu chce niečo povedať a načape "pri čine" blondínu ako sa po ňom sápe, potom mu dá jeho vyvolená facku, lebo on za všetko môže, on ju podvádza"...a pod., ...to je asi tá zápletka, ktorá sa musí rozpliesť a vysvetliť a je to tak namáhavé, že on naozaj do kostola dobehne na poslednú chvíľu..a je tu šťastný koniec..uff ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Patrick Dempsey a Michelle Monaghan v romantické britské komedii, která ani neurazí, ani nenadchne. Oba se znají už od doby večírku na střední, kdy došlo k jistému trapasu, a od té doby bez sebe ani po deseti letech nedají ani ránu. Ale jsou jen nejlepšími kamarády. Až ona musí na šest týdnů pracovně do Skotska - a brzy se začne chystat svatba s jedním starším a majetným pánem. Tom do Skotska ihned vyráží taky, má jít za družičku, jenže najednou si uvědomí, že to, co k Hannah cítí, není jen přátelství. A tak začne přehlídka obecně známých situací, kdy se on snaží získat ji a dokázat jí, že si bere nepravého. K dobru jsou reálie a prostředí Skotska, to prostě nikdy nemůže zklamat. Celkově je však film trochu rozvláčný, ne až tak vtipný, a v podstatě ani ne příliš romantický (Tom je prostě děvkař). ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jsou opravdové maximum co si tento film zaslouží. Naprosto neoriginální film, který nevyvíjí ani tu nejmenší snahu být originálním. Také bych vydal upozornění pro ty, co nemají rádi sladké: míra přeslazenosti je opravdu vysoká a v některých chvílích až nesnesitelná. Film zachraňují poměrně vydařené, ač v malé míře, vtipné momenty. Samozřejmě na oddechovku je film vhodný. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Áno, každý chlap by chcel žiť vo svete, kde sa stačí pozrieť na sexy ženu na ulici a program na večer máte zaistený. A že sa bude každá a vlastne každý človek vo vašom okolí riadiť vašimi infantilnými pravidlami. No a ak náhodou zistíte, že po 10 rokoch milujete nejakú svoju kamošku, tak vás musí tajne milovať aj ona. Fakt som sa zabával na predstave, že by som niečo podobné vytasil na nejakú babu, čo poznám od dvadsiatky. Romantický film na to, aby bol romantický, nesmie byť najmä falošný a tento je falošný v každej scéne. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama