Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

larelay 

všechny recenze uživatele

na zabitie sobotneho vecera, kedy clovek lezi po porode doma na gauci, boli ho rana po operacii, je pod antibiotikami, tak preco nie :D za normalnych okolnosti by to bol asi odpad, ale videla som film znacne "ovplyvnena" inymi vplyvmi, takze musim hodnotit na zaklade tohto faktu. Patrick ma charizmu ako svet, Michelle naopak skoro vobec (v tomto filme), Kevin McKidd nieco medzitym, a proste to inak dopadnut nemohlo. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Film Jak ukrást nevěstu vám především ukradne 97 minut času. Scénář není ničím zvláštní, chemie spíš připomíná moji maturitní zkoušku právě z tohoto mnou neoblíbeného předmětu a konec je vyloženě americky trapnej. I tak, pokud pominu absenci čehokoli invenčního, je to ale natočeno slušně a pro milovníky harlekýnek jasná volba. :-) ()

Reklama

Jajar 

všechny recenze uživatele

Nemám rád svatby, nemám rád Skotsko a už vůbec nemám rád Patricka Dempseyho. Že nedostal vzteklinu od nějakého z potulujících se ořechů, které každou chvíli hladil, nebo míčem do hlavy, když hrál s přáteli basketball bych ještě zkousnul, ale proč se zatraceně nezadusil těmi zákusky, co do sebe pořád cpal? Každopádně díky za pád z koně a závěrečnou ránu pěstí...doufám, že to Patricka bolelo. 2/10 (protože Oasis jsou fajn) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nezajímavá, mdlá romantická komedie, která dokáže alespoň elementárně zaujmout v první polovině, v hloupější a kýčovito-klišovité polovině druhé už ani to. Patrick Dempsey snaživý, Michelle Monaghan krásná, sympatická, leč nevýrazná. Občasné pokusy nepřirozeně a násilně tlačit na komediální pilu jsou nejen neúčinné, ale pro tento film spíše toxické. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno