Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Nechápem, načo ľudia pozerajú romantické komédie, keď sa potom sťažujú, že majú cukor až za ušami, lebo sa hlavní hrdinovia nakoniec dali dokopy... Samozrejme, samotný žáner film predurčuje na predvídateľnosť. No dreamy Patrick Dempsey a celkom realisticky vyznievajúci humor sa mi páčili, čiže hodnotím nadpriemerne. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová romantická komedie. Ty si jako žánr nikdy nehrály na extra originalitu, ovšem tady na předvídatelnosti snad přímo staví, stav věcí víme od prvních minut. Jako jo, Američanům ve Skotsku se dá párkrát zasmát a Michelle Monaghan je zlatíčko; zato Patricka Dempseyho (zejména jako prostopášného hejska) jsem nikdy dvakrát nemusel. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po pětistéprvé... příběh tak průhledný až by se chtělo brečet. Patrick by měl také méně povídat a hrát spíše poklidnější osoby ve stylu Kouzelné romance nebo nejlépe zůstat u seriálové tvorby a pokračovat co nejdéle ve skvělé roli Dr. Dereka Shepherda u Chirurgů. Avšak stejně tento film nezatracuju a budu hooodně schovívavý, jelikož jsem se kupodivu nenudil! ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)

Reklama

Reklama