Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Nechápu dost dobře, jak si tu někdo může stěžovat na ty psí ´voči´ Michelle Monaghan - tak si ji obrátím na bříško, když mi vadí ... ne tedy, že by byla zrovna něco extra, ale znám spoustu ošklivějších a někteří jim přitom říkají krásky .. a náhodou, v těch vypasovaných džínech podle mě vypadala vcelku dost dobře a hodně lákavě, ale to je věc osobního vkusu, uznávám .. jinak, ten film samozřejmě obsahuje opravdu velkou snůšku arcikravin a k tomu navrch i pár naivních trapných klišé .. ale ... škoda, všechny ty záběry ze Skotska byly naprosto kouzelné … ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Velmi plytky romanticky zazitok s kopou “veci” bez logiky realneho zivota. Aka silne naivna love story… Cakala som viac, ovela viac a miesto toho toho som dostala minuty nudy a kyvkania vlastnej hlavy nad nezmyslami niecoho, co v uputavke vyzeralo ako dobry film…Ze by aspon jedna hviezda pre Patricka?...kdezeee, tu si zasluzi krasa UK. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,012,734Tržby Celosvetovo $105,962,760Tržby za predaj DVD v USA $12,030,827 //počet predaných kusov 806,730║ Opäť len klasicky tuctová romantická komédia, kde to aspoň z časti zachraňuje neokukaný Patrick Dempsey a sympatická Michelle Monaghan a zopár vydarených zábavných náražiek. /50%/ ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to ohodnotila třemi hvězdičkami, teď jsem se na to snad poprvé podívala úmyslně a zcela od začátku až do konce. Tři hvězdičky nechávám. Je to celkem pěkný romantický film a citlivou duši jako mě to potěší, navíc Kevin a Skotsko prostě :D Není to žádný světoborný film, takže víc bych tomu nedávala, na druhou stranu si to na nic víc než na hezký romantický film nehraje. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Byli nejlepší přátelé, on byl sukničkář a ona měla oči jen pro něho. Pak ona odletěla do Skotska a on si uvědomil co k ní doopravdy cítí. Jenže když se ona vrátila, tak začala chystat svatbu a on se stal její družičkou. To poslední zmiňované je při tom za 1. jedno velký wtf a za 2. z toho tvůrci nedokážou vymáčknout víc než narážky na gaye. Scénář tak opět jede jak na klíček po tom samém schématu už asi po milionté a nemá vás vůbec čím překvapit. Svým způsobem jsem se ale přece jenom nenudil, protože po zdejším hodnocení jsem čekal větší zrůdnost. Dempsey s Michelle Monaghan jsou sympatičtí, celý to docela rychle uteče a holky si popláčou. Takže cíl romantický jednohubky to asi splnilo. 50% ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)

Reklama

Reklama