Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je skvelá a spolu so Sarou Paxton sú veľmi pekné, ale že sa dá 21 ročné dievča na takýto gýč je smutné. Typický trápny americký pubertálny film so svojou princezničkou, blondínkami, nemehlami, židmi, krásavcom a všelijakými inými klišé z podobných nezmyslov. Znemožňuje to samé seba, niekto chcel pravdepodobne jednoduchým ľuďom ukázať, že majú byť samí sebou a prekvapujúco zhŕňa aj svetovo dôležité veci, ako rozhovor o elitách a priamej demokracii, ale to bola skôr výnimka, ktorá potvrdila pravidlo. Nezmysel, mierne sklamanie z Amandy Bynes, nevtipné, nevkusné, ale videl som aj veľmi veľa horších filmov. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Pásová hollywoodská produkce ze školního prostředí. Outsideři vysmívaní elitou, mrcha, co ovládá celou školu, milostná zápletka s obvyklou komplikací v druhé polovině filmu, rozjásaný happyend... však to znáte. Duševní újmu nezpůsobí, ale protože to chvílemi byla spíš nuda než pohodová bezmyšlenkovitá konzumace, jakou od těchto filmů obvykle očekávám, nemá to u mě ani na průměrné hodnocení. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Neptejte se mě jakým nedopatřením jsem se dostal k tomuhle filmu. Už jen anotace a plakát napovídá, že půjde o jednu z dalších stupidních teenage komedií, jakejch Hollywood produkuje tuny. Tady je ale špatně a já si celou dobu klad otázku, jestli ten film autoři mysleli vážně. Nemůžu se totiž zbavit dojmu, že se na tvorbě filmu velkou měrou podílel nějakej pošahanej geek. V Královně ročníku je nadměrný množství perfektních hlášek, který prostě cílová skupina filmu nemá šanci docenit, a situační komika, postavená na střetu geeků s ostatním světem, si místy nezadá s Big Bang Theory. Dost často jsem se pobaveně usmíval nad (úmyslnou?) debilitou postav/dialogů/přiběhu a až podezřele často jsem se řezal smíchy nad hláškujícími mimoni. To vše je zabalený ve svižně natočeném tuctovém příběhu, kterej poteší sympatickými výkony herců, přehnanou stupiditou a nepotěší občasnými univerzálně trapnými scénami. Vývoj hlavních postav a nevývoj těch ostatních snad u tohodle typu filmu nemá smysl řešit. Mohli by můj pohled na film potvrdit i další příznivci geekovin a humoru suchýho jak troud? Zajímavej komentář: tron ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Královna ročníku není teenager komedii „prcičkovského“ střihu, ale spíš taková studentská Pravá blondýnka a to především díky účinkování „Chiky“ Bynes. Klasické středoškolské rozdělování do množin obdivovaných sportovců, podivínských šprtů nebo sexy roztleskávaček navlečené do podoby moderní Sněhurky (nechybí princ, zlá královna, trpaslíci ani Sněhurka samotná) s nezbytným klišé endem – vhodné pouze pro Amanda fans. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Amanda Bynes, potěší John Schneider, výborné a koukatelné finále, pár dobrých vtipů -dětinský scénář, nehledě na to, že už tu byl tisíckrát, slabší rozjezd, některé postavy fakt trapně napsané/// Dlouho očekávaný film, který jsem si dlouho odkládal. Hádejte kvůli komu? Amanda je pořád (i když taky pořád hraje podobné role) velice příjemná a krásná. Celkem se těším až si vezme nějakou vážnější roli, ale v této poloze ji mám rád. A kdybych si měl vybrat tak romantika jí sluší ještě víc než teen komedie. Samotný film je výhradně pro mladé publikum a komu je víc jak 15 bude chtít film nejspíš vypnout a pokuď tak neudělá, tak o sobě asi začne pochybovat a nebo okolí o něm :-) Brácha například nechápe jak na takovéto filmy můžu koukat. Ale mě se tento žánr líbí a pak přeci jen důvod proč na to koukám už znáte./// Celkem 67%/// ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama