Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Sněhurka a sedm trpaslíků v novém kabátě. Další příběh o útlaku obyčejných mimoňů prostřednictvím vyšší vrstvy. Lépe řečeno je zde cítit americký smysl života: být jedinečným v libovolném směru. Ono to není ani tak děsivě vtipné, spíš si mě to získalo příběhy 7 trpaslíků s nápadnicemi, rozpadající se chaloupkou, Sněhurkou s velkýma očima a vzrušením z odpruženého kladívka, nakonec nelze zapomenou ani na prince a zlou královnu. Vtípek se zálohováním práce se povedl, člověk nezálohuje, rok ukládá práci na flešku a při odevzdávání práce z bezpečnosti dat ta fleška zkolabuje s jedinou verzí :-) ps: asi mám hodně dobrou náladu, zase 4* ... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a obyčejná teenagerovská romantika s příjemnou Amandou Bynes, nafintěnými tupými kráskami a prostými, leč dobrosrdečnými losery. Nepřináší nic nového, než co jsme mohli xkrát už vidět, včetně závěrečného podtrhu, prokouknutí, nápravě a samozřejmě dobrého konce. Jako poklidná zábava pro deštivý podvečer proč ne. Hudba: Deborah Lurie ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typická vysokoškolská komedie, bohužel s docela málo vtipy a přehnaně veselým koncem. Párkrát jsem se zasmál, ale to moc nebylo. Žebříček se posouval příliš rychle. Bejt tou vedoucí Kappy, bych ji podezříval z hackování. Bohužel, kdyby to zašlo do více extrémní komedie, tak by se to lidem nelíbilo, ale mně ano, proto to zůstalo jako komediální drama, aby to mělo aspoň větší počet procent. Bylo to hodně normální. VYHODNOCENÍ: Z 200. MÍSTA NA 21. ZA VTEŘINU? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno