Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typická vysokoškolská komedie, bohužel s docela málo vtipy a přehnaně veselým koncem. Párkrát jsem se zasmál, ale to moc nebylo. Žebříček se posouval příliš rychle. Bejt tou vedoucí Kappy, bych ji podezříval z hackování. Bohužel, kdyby to zašlo do více extrémní komedie, tak by se to lidem nelíbilo, ale mně ano, proto to zůstalo jako komediální drama, aby to mělo aspoň větší počet procent. Bylo to hodně normální. VYHODNOCENÍ: Z 200. MÍSTA NA 21. ZA VTEŘINU? ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Milá teenagerská komedie s patřičnou dávkou nadsázky a humoru. Připadala mi vždy mnohem vtipnější a výchovně přijatelnější než přisprostlé filmy typu Prci, prci, prcičky. Mým studentkám se příběh líbil, protože je mezi nimi přece jen více těch chudých ošklivých káčátek, než bohatých krásných labutí. Představuje jejich splněný školní sen. Jako mladá jsem k Popelkám taky patřila, proto jsem si tento nenáročný snímek oblíbila. Dneska pominu herecké výkony a další technické atributy filmu a budu hodnotit jako ty holky o dvě generace mladší. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Sněhurka a sedm trpaslíků v novém kabátě. Další příběh o útlaku obyčejných mimoňů prostřednictvím vyšší vrstvy. Lépe řečeno je zde cítit americký smysl života: být jedinečným v libovolném směru. Ono to není ani tak děsivě vtipné, spíš si mě to získalo příběhy 7 trpaslíků s nápadnicemi, rozpadající se chaloupkou, Sněhurkou s velkýma očima a vzrušením z odpruženého kladívka, nakonec nelze zapomenou ani na prince a zlou královnu. Vtípek se zálohováním práce se povedl, člověk nezálohuje, rok ukládá práci na flešku a při odevzdávání práce z bezpečnosti dat ta fleška zkolabuje s jedinou verzí :-) ps: asi mám hodně dobrou náladu, zase 4* ... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žasnem nad kreténskym slovenským distribučným názvom tohto filmu - "Snehulienka to má v paži". Bože, to je trapné. Kto takto przní originálne tituly, by si zaslúžil poriadnu do držky. Inak sa jedná o takú nenápadnú, ale celkom príjemnú, teenagerskú komédiu z vysokoškolského prostredia. Mladá deva Sydney White, sa rozlúči so svojim otcom, stavebným robotníkom a odchádza študovať prestižnú vysokú školu, ktorú pred rokmi úspešne absolvovala jej nebohá matka. Aj keď prvé dni sú pre ňu sklamaním, časom si získa priateľov, stane sa najobľúbenejšou študentkou a najde aj svoju lásku. Typická americká komédia pre teenagerov. ** ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama