Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

A opět nám Hollywood nadělil další ze šablonovitých college-comedy. Kostra příběhu se nese v klasickém klišé konfrontace outsiderů s elitou, kdy nakonec outsideři pod vedením "vyvoleného outsidera" porazí elitu a začlení se mezi ostatní, plus pár menších doplňujících románků. Každopádně tato romantická "college" komedie si na nic nehraje a po celou zabaví. Nejsem z těch co mají na veškerou tvorbu stejný metr. Vím na co se dívám a podle toho hodnotím. A Sydney White má ve své třídě rozhodně nadprůměrné místo. ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tahle variace na Sněhurku měla k pohádce z divákova hlediska velice, ale velice daleko..... Bohužel ani herecké výkony nedosahovaly byť jen průměru a jestli Amanda Bynes bude i nadále pokračovat v podobných propadácích jako byly poslední 4 z 5 ti filmů, prosviští z mé oblíbené desítky do propadliště dějin. Film zachraňuje pár slušných a dva vtipné okamžiky, jinak bych tohle dílko nasměroval mezi odpad a jednu jedinou hvězdičku :o)) ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nemám nijak velkou slabost pro Amandu Bynes a celý příběh má klasické schéma teen výplachovky, překvapivě jsem Sydney celkem fandil a celý rozjezd filmu se dobře bavil. Je třeba ocenit absenci jakýchkoliv nechuťáren, uchyláren a samoúčelné nahoty, kterou jsou zaplněny ostatní filmy podobného ražení. Bohužel zhruba někdy poté, co Sydney vykopnou z jejího vysněného Kappa spolku, všechno spadne do nudného klišé, které vyvrcholí neskutečně otřepaným a dost trapným finále. Hlavní záporačka byla slabá. Nejenom herecky, ale hlavně neměla skoro žádné pořádné zlé nápady a věrné nohsledy. Víceméně po celou dobu všichni fandili těm hodným. Pokud by někdo potřeboval povzbudit a podpořit, tak to byla ona a ne ta banda nerdů. // 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama