Reklama

Reklama

Bývalý zabiják Paul pátrá po zmizelé dceři Beth, která je závislá na drogách. Ale do cesty se mu kromě drogových dealerů postaví i nelítostný šéf podsvětí Omar, který má s Paulem nevyřízené účty... Bývalý profesionální zabiják Paul mluví po skypu se svou dcerou Beth. Paul si myslí, že jeho dcera navštěvuje školu, ale pak mu přijde dopis z univerzity, podle kterého to tak není. Proto druhý den volá Beth, ale dovolá se úplně cizímu člověku. Paul ztratil s Beth kontakt a bojí se, že se jí něco stalo. Paul proto jede za Beth do jejího bytu, tam ale nikdo není. Paul najde jen fotku Beth a její kamarádky před jedním barem. Paul se tam vydá a po chvíli narazí na Bethinu kamarádku Angelu. Paul se ji snaží přesvědčit, aby mu pomohla najít Beth. Angela říká, že se Beth chytla lidí, co prodávají drogy. Paul chce, aby mu ukázala, kde dealer drog Eddie bydlí, a nabídne jí za to 500 dolarů. Angela souhlasí a oba odjedou do jiného klubu. Tam ale Eddie není. Před klubem však potkají Eddieho přátele. Ti mu nic nechtějí říct, a tak je Paul zmlátí. Od jednoho z nich si vezme telefon, ve kterém je Eddieho číslo. Poté jedou oba do jednoho bytu, kde mají chvíli na odpočinek. Paulova manželka umřela na leukémii a on má její jméno vytetované na prsou. Paul poslal Eddiemu zprávu, ten se chytil a odepsal Paulovi, kde je. Paul jde do jednoho baru, kde potká Eddieho a jeho přítele. Ten Eddieho upozorní na to, že Paul je nebezpečný zabiják a chce, aby mu radši všechno řekl. Eddie mu řekne, že jeho dcera je u dealera drog jménem Tony Martinéz, kterému se říká Lékárna.
Poté vidíme místního bosse Omara, který řídí velkou část města a právě popravil člověka, jenž ho podvedl. Omar má s Paulem nevyřízené účty. Paul ho měl kdysi zabít a dal mu bombu do auta. V autě ale byla jen Omarova žena a dcera a obě zemřely. Omar pošle své lidi, aby Paula zabili. Ti zaútočí na jeho auto. Při honičce ale nabourají a Paul pak jednoho z nich zastřelí. Druhý je těžce raněn a má vyřídit vzkaz Omarovi, aby se do toho nepletl. Paul pak vypráví Angele o tom, jak měl zabít Omara. Paul poté navštíví svého starého známého Sama a chce, aby tam na chvíli ukryl Angelu. Poté jde za dealerem Lékárnou. Po cestě se staví v prodejně zbraní, kde mu syn jeho již zesnulého přítele předá zbraň. Paul přijde do baru k dealerovi drog jménem Lékárna a najde tam dceru. Lékárna chce ale Paula předat Omarovi. Paul se brání a všechny postřílí. Poté vezme dceru a odjede k Samovi. Pak je Paul ošetřen a všichni odjíždí z města. Všichni jsou ale napadeni Omarovými muži, kteří unesou Beth. Paul si vezme zbraně a jede do Omarova sídla. Tam se utká s jeho lidmi a všechny zabije. Poté bojuje s Omarovým osobním strážcem a také ho zastřelí. Omar drží pistoli u krku Beth, ta ho udeří loktem do břicha a Paul ho zastřelí. Paul pak odvádí Beth k autu, kde na ně čeká Angela. (TV Prima)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

HUBERT1

Jak vic filmů ? :D Budu podrobnejší. Ale neboj, chápu to, slabší uživatelé se občas neumí vyjádřit no :-)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Tak všechno je to na jedno kopyto, ale neznamená, že ty filmy budou blbý. Neoriginalita mě nijak netrápí. Jen mě to pobavilo, toť vše:)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tohle mě dostalo:))

 

The Prince
A retired assassin is drawn back into the life he gave up when his daughter is kidnapped. To rescue her, he must confront his former rival.

 

The Equalizer
A former black ops commando who faked his death for a quiet life in Boston comes out of his retirement to rescue a young girl and finds himself face to face with Russian gangsters.

 

The November Man
An ex-CIA operative is brought back in on a very personal mission and finds himself pitted against his former pupil in a deadly game involving high level CIA officials and the Russian president-elect.

 

A Walk Among the Tombstones
Ex-NYPD cop Matt Scudder now works as an unlicensed private investigator operating just outside the law. When Scudder reluctantly agrees to help a heroin trafficker hunt down the men who kidnapped and then brutally murdered his wife, the PI learns that this is not the first time these men have committed this sort of twisted crime...nor will it be the last.

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

No tak Curtis Jackson ve mne nevyvolava zrovna pozitivni ocekavani, ten by mohl autenticky ztvarnit tak leda bezdomovce na perniku, a nic vic.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Willis hrál hajzly víckrát. Stav obležení, Smrtící myšlenky, Šakal, Alpha Dog a co si matně pamatuju, tak v Catch .44 taky nebyl zrovna milej.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Tak 50 cent je kamarád s producentským duem Emmet / Furla. Možná že Willis nehraje s 50 centem, ale hraje spíš ve filmech, který produkujou Emmet s Furlou a ty rádi obsazujou 50 centa:)

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Můžu vědět co Willis vidí na tom hrát pořád s 50 Centem? Co začal hrát ve filmech, ve kterých má tenhle "herec" nějakym způsobem prsty, tak jde Willis těžce do prdele a nějaky mu degeneruje mozek (viz. jeho Expendables 3 aféra). A nechce se mi věřit, že ho baví víc točit s nim než se Slyem

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Ježiši, jestli do toho uvrtali tu zlatokopku Willise, bůhví, co se z toho vyklube.

P3RS3CUToR

P3RS3CUToR (hodnocení, recenze)

Korbitch: To musel bejt sarkasmus... docela sem se zasmal :D Carpenter a hudebni film o Princovi.... to by byl HIT !!! :D

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Co to asi bude od "Mastera of Terror". Název mi napovídá na Prince of Darkness(Vládce temnot), ale asi to nebude ono.

Reklama

Reklama