Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

Santino7 

všechny recenze uživatele

Jedna miestnosť, dve postavy.. tak málo stačilo Andersonovi, aby rozohral ďalšiu hneď na prvý pohľad peknú "hru". Vidno, že sa ako režisér priam vyžíva v maličkostiach. Samozrejme, je nad slnko jasné, že obrovskú zásluhu na tom má tentokrát hlavne Natalie Portman, ktorá je naozaj prekrásna, nemám slov. Očarujúca. Celok sa mi však páčil tiež, opäť veľmi príjemný vizuál. 4/5 ()

leon_id 

všechny recenze uživatele

Do Natalky sem sem zamiloval uz od jeji prvni role a platonicka laska k ni stale trva. Jeji pohled ma neskutecnou jiskru, udrzuje si velmi peknou postavu (zadecek ovsem zcela prumerny :) a k tomu vsemu je vyborna herecka, ktera si dlouhodobe drzi svuj vysoky standart. Partaka ji v tomhle kvalitne nasnimanem kratasu dela usnupana smazka (Spun) ktera si pousti francouzske odrhovacky a dela bordel po hotelovem pokoji. Jejich milostne sceny jsou zde chladne a bez vasne, nahotu navic kazi fakt, ze Portman tu ma po tele rozesete modriny a jeji chlapeckou image tu zde krome kratkeho sestrihu doplnuje permanentni paratko. Musim jeste zminit vyborne kostymy, ktere poskytl Marc Jacobs a Luis Vuitton...uprimne doufam, ze se ma oblibenkyne jeste v budoucnu odvaze a uvidime i zbytek jejiho pracovniho nacini ;) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Anderson to sice vydava za prvni cast Darjeeling, ale v podstate to s tim nijak zvlast nesouvisi a videt to pred Darjeeling fakt nutny neni. Jinak se tady nic moc nedeje, ono taky co provest behem deseti minut, ale tady je proste jasny lakadlo naha Natalie, myslim, ze ani z jinyho duvodu to Anderson netocil, je sice fakt, ze vlastne nic neukaze, ale ty tri hvezdicky jsou jen za ni. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh o ničem, pár pokusů o vtípek, ale dost zbytečný, protože to nefunguje, ale co s tim, když pro všechny je tady hlavním tématem zadeček Natalie Portman a ten je opravdu znamenitej, škoda jen, že to jsou jen takový aktový pohledy a že celá ta paráda trvá suma sumárum asi jenom 10 vteřin, ale stálo to za to, Natalie Portman je prostě fakt kočka. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Banální historka, přesto velice působivě natočená. Podle mě by měl Anderson točit pouze "kraťasy", protože pouze na krátké ploše se dokáže cele vyjádřit a nenudit. Jeho dlouhometrážní filmy jsou nevyrovnané. Anderson má "krátký" talent. Malé mistrovské dílo. PS: co se týče oné odhalenosti NP, je naprosto nevkusné a malicherné to jen zmiňovat, natož to pokládat za "to hlavní". ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama