Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Dredatí bezďáci nahánějí v podzemce partu blbů bez orientačního smyslu a schopnosti racionálního řešení situace. Přesně o tom tenhle film je a o moc víc k tomu není potřeba dodávat. Snad jen, že roztřesená kamera, která je zde v mnoha komentářích tak haněna, mi tolik ani nevadila vzhledem k tomu, že většinu stopáže jsem filmu ani nevěnovala pozornost (a to nejen proto, že mě zrovna bolelo břicho). Dobře, uznávám, že pár docela pěkných scén tam bylo, a prostředí metra je podle mě v rámci hororu jedno z těch zajímavějších, ale to je tak celé. Slabší dvě hvězdy a můžou být rádi... ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které se dějí v metru není ani moc hrozný. Partička ne moc sympatických přátel, kde jediný Breckin Meyer vyčuhuje z řady se po vykopnutí z hospody dostanou do metra. Tam jsou nuceni vystoupit a jelikož v nejbližší době nepojede žádné jiné metro, musí se přes koleje dostat na další zastávku, kde by snad mohli vyjít ven. Cestou ale narazí na skupinu bezdomovců s dredama (uznávám, ne moc šťastný výběr záporáků) a až do konce filmu se na ně pořádá hon. Prostě takový metro slasher. Ve Stag Night se ale moc brutality nedočkáme a když už, tak na špatném místě. Bezdomovci se pořád tváří hrozně drsňácky a přitom vypadají, že se honí jenom o drobný a rohliky. Je to sice podprůměr ale hodnotím za tři hvědičky. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No tak, rozhodně nejsem zklamán. Čekal jsem všechno možný, od různých nestvůr až po nejvetší kraviny, ale celkem obstojný horor z dobrého prostředí absolutně ne. Začáteční scéna byla perfektně hektická, která mě dokázala navnadit do zbytku filmu. Ono to celkově mělo dobrou atmosféru, cítil jsem tam ten zápach podzemí. Konec konců, prostředí metra je samo o sobě zajímavý a když se povede natočit něco právě z něho, ale musí se to umět, je to zážitek. A myslím si, že u Stag Night se to povedlo. Hudba byla taktéž jako stvořená pro strašení. Co mě ale někdy přímo sralo, byla ta roztřesená kamera. Nic proti ní, ale musí se to s ní umět. Tady to ale mockrát selhalo. K tomuto filmu jsem ale přišel docela náhodou, přes Scotta Adkinse, na něhož jsem byl zvědavý i jinak, než jako zápasníka. A rozhodně nelituji. Spokojenost a 65%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento horor nikterak nevybočuje z kalsického scénáře. Banda mladých lidí, opuštěné prostory (tentokrát New Yorské tunely podzemky), velmi silní, zdánlivě nesmrtelní parchanti, kteří snad nemají žádný práh bolesti a spousta krve. Nekoná se žádné překvapení, které by tento horor vyvedlo ze zavedených kolejí tohoto žánru. Osobně jsem tento filmek sehnal kvůli Scottu Adkinsovi, který tu neměl vůbec žádný prostor pro své kousky (což bylo celkem jasný). U filmu jsem se nenudil a řadil bych ho k průměru. Za mě 50% :) ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

"Kazdy rok se v New Yorku eviduje asi 10 000 ztracenych lidi,dospeli lide nejsou nikdy hledani" No,pokud se tam ztraci vzdy takova parta blbu,tak to nejspis ani nebude skoda!V temnych zakoutich metra zije skupinka neandrtalskych hipiku,uprostred chovne stanic bojovych psu.Jelikoz metro moc potravou pro psy neoplyva,jsou nuceni zdejsi chovatele krmit sve milacky masem,prave onech ztracencu.Nebylo by to az tak zle,nebyt spatnych hercu,debilnich dialogu a nejhorsiho zla moderniho horroru -zase ta dementni trhava kamera!!! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama