Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nič, čo by sme už dávno nepoznali z iných filmov a navyše ešte dosť nudne pozliepané. Doktor, šialený vizionár sa každého osobitne snaží presvedčiť, akú záslužnú práco to on pre ľudstvo činí, takže mesiášske preslovy (v podobných filmoch určené len pre finále s hlavným hrdinom) sme si mohli vypočuť hneď niekoľkokrát. Pochopiteľne, že po celom ústave sa šuchtajú blázni s neočakávanými psychotickými výbuchmi, ženy majú rozcuchané alebo mastné vlasy (ako sa na správne pacientky psychiatrie sluší a patrí) a všetci vospolok vypliešťajú oči na svet. Nesmie chýbať ani priateľský pacient - pomocník znalý pomerov, osamelý zamestnanec s morálkou a v tomto prípade, sic len okrajovo, zároveň aj deva srdca hlavného hrdinu. Mladý muž sa infiltruje do liečebne, aby zachránil svoju sestru, neskôr sa dosť zvláštnym spôsobom snaží dokázať, že nie je blázon a to hysterickým záchvatom, útokmi na personál a demoláciou nábytku. Nie sú to celé dve hviezdy, veru nie. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený video film, ktorý sa odohráva na psychiatrii, a keďže ja filmy z prostredia psychiatrie móžem, tak som bola v tomto prípade dosť spokojná. Síce na mňa tento cvokhouse pôsobil veľmi sterilne, dostalo sa mi aj niekoľkých nechutných obrazov s bláznami, pri čom herecké výkony celkom ušli (najmä Jesse Metcalfe bol veľký sympoš). Rozbeh bol trošku pomalší, ale na tie jatká, ktoré nastali potom sa fakt oplatí prejsť si aj nudnejšiu časť Insanitarium. Tony krvi, vnútorností, jedenie vnútorností, zvieracie pudy - po tejto stránke som nadrámec spokojná, aj keď efekty neboli vždy najlepšie. Príbeh, dialógy, správanie a ostatné záležitosti sú už ale iná, nie príliš dotiahnutá sféra.. So štipkou sebazaprenia a prižmúreným okom však dávam 4*, pretože som sa v podstate fajn bavila. ()

Reklama

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Od soumraku do úsvitu je bezpochyby lepší než tento film, ale mám s ním stejný problém. Dokud se ve filmu Nakaženi smrtí neobjeví zombíci, je velmi zajímavý (Od soumraku do úsvitu dokonce vynikající). Druhá půle ovšem film degraduje o několik tříd níž, začalo mi být jedno, co se s postavami stane a rezignovaně jsem dokoukal teď už bezduchou zombie vyvražďovačku. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velice pěkný. Dobrý způsob hned na začátku jak se dostat do blázince za sestrou. Jenže né tam kde zkouší lék Orfeo blázni pak mají chut na maso ,ale čerstvý. Tak že nakonec se všichni požírají navzájem hodně zvrácený ,ale pěkný. V podstatě jiný pokus jak udělat živý zombi.. Některý scény byli velice gut ,třeba jak ukousne kočce hlavu či urve ruku a sežere jí. Velice dobrý byl kontras mezi bílýma stěnama bláznce a krví. ()

Tanus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší, nebo možná nejhorší, takže minimálně zajímavou částí jsou odkazy na jiné známější filmy - zombie tématiku každý pozná i bez pojmenování jedné z postav podle G.A.Romera, pan Hawthorne nápadně připomíná Hanibala Lectora a sestra Hendersonová jakoby si odběhla z Přeletu nad kukaččím hnízdem. Co se týče filmu samotného, vlažný rozjezd se ve druhé půlce změní na vcelku brutální jatka, příbeh pochopilně není zrovna ta nejsilnější část a z postav, které dostaly prostor, se mi líbil jenom Peter Stormare, který jako správně slizký záporák dává filmu alespoň trochu šmrnc. Závěr, to už je úplně bez komentáře. 2 hvezdičky, když přivřu obě oči, nicméně milovníci žánru to asi ocení víc. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama