Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheldon si chce rozdělit věci, které měli s Leonardem společné. Samozřejmě, že se jich nechce vzdát. A Stuart se nastěhoval zpátky k Howardovi a Bernadette... (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už si ani nedovedu představit, že to tvůrci mysleli vážně. Tyhle vzájemné naschvály byly dříve skvělé, jenže v desáté epizodě desáté sezóny už šlo zase jen o slabý recyklát. Do toho mě ještě dorazilo furtdokoloidní dění v domě Wolowitzových. Já už fakt nevím, co mi má přijít vtipné na situaci, kterou jsem už v mírných obměnách viděl mnohokrát a která mi ani poprvé nepřišla příliš vtipná. Už je to spíš únavné. / Poučení: Bojuj za své barvy. ()

alex011 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád keď sa Sheldon takto správa. Každá jedna časť, kde to preháňa so svojou sobeckosťou ma neskutočne vytáča a klesá tým aj kvalita dielu /seriálu. Mať tak v reály takého spolubývajúceho, tak už to mám dávno odsedené. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát trošku slabší díl. I když Sheldon nakonec ustoupí, tak jeho sobectví už je poměrně malicherné a opakující se. To samé platí o příživnictví u Wolowitzů doma. ()

Reklama

Reklama