Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecne brutalni masakr, takovou rezbu jsem fakt necekal. Hlavni particka je skupina totalne vymletejch dementu, kterejm nedela problem smat se umirajicim, neskutecne sproste mluvit, pripadne blejt na zvirata, ale zvladaj to takovym zpusobem, ze to je skvele vtipny. Jinak samotnej pribeh je na komedii tohohle typu nadprumernej, ma svih, neustale se neco deje a diky stopazi nakejch 85 minut ani chvily nenudi. A obcas tvurci vypali tak nehorazne gigantickej for, ze se clovek smeje jeste pet minut pote, jako treba vtip s Dickem, s krocanem, s piranema, s Yettim a podobne, z toho sem fakt nemoh. Sice to na cistejch 5* neni, ale jelikoz jsem se fakt skvele bavil od zacatku do konce, film se nesnazi o nakou korektnost a s nicim se nesere a protoze ty brutalni dokumenty, co toci, bych snad i sledoval a to me dokumenty nezajimaj, tak je dam. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

To bylo něco opravdu nečekaného. Jsem moc rád, že jsem u Strange Wilderness neřídil hodnocením. Veškerá ta trapnost a totální demence mě prostě nenechaly se ani na okamžik nesmát. Jsem fakt rád, že patřím k té menšině, které tento druh humoru připadá nehorázně vtipný. Je mi docela líto většiny lidí, která to odmítne už jenom kvůli tomu, že to je nereálná zhovadilost a nemají nejmenší tušení, že je to tak myšleno schválně. Já se takhle už pořádnou dobu u komedie nebavil a na tohle nejspíš nikdy nezapomenu. Jasné místo v TOP 10, protože mě snad žádný film ještě nikdy takhle a tolikrát nedokázal smíchy rozbrečet. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

,,Žraloci žijí jen na dvou místech na zemi. Na severní a jižní polokouli." Komu tohle nepříjde vtipné, tak mu nepříjde vtipný ani tento film. Mně tento těžce ujetý a zhulený humor sednul dokonale. Mám rád Sandlera a tohle je viditelně z jeho produkce i když s tím blíže neměl nic společného. Steve Zahn je tradičně ujetý a komu to vadí, jeho problém. Jeho parťák Allen Covert je zřejmě to propojení na Sandlera, protože je v jeho filmech hojně obsazovaný. V tomto filmu je Allen Covert lehce zamaskovaný za sympatickou vizáží zarostlého hippíka. Ze skupinky dokumentaristů mě ovšem nejvíce pobavil Justin Long, taktéž jako zarostený hippík. Jeho dialogy i monology pod vlivem trávy neměly chybu a dá se říct, že otevřel hubu jen když měl na jazyku nějakou totálně vtipnou (pro někoho nevtipnou) hlášku. Třešničkou na dortu v obsazení byl Robert Patrick se svými kulkami umně zašitými v pytlíku. 5 důvodů proč dávám 5 hvězdiček: 1.) Neskutečně jsem se bavil. 2.) Mám rád přírodopisné dokumenty a tohle byla geniální parodie právě takových dokumentů. 3.) Nemám rád suchary, které nepobaví tento styl humoru, tak je chci svým hodnocením nasrat. 4.) Film je hodně podhodnocený. 5.) Neskutečně jsem se bavil. Nelze tomu upřít, že je to námětem velice originální film. ,,V záběru máme mlhu!" ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nebyl v tom správném rozmaru, či co. Ten film je naprosto brutální nuda, osvícená asi tak dvěma opravdu vtipnými scénami. Za atmosféru ujetosti a jisté formy absurdity tu jednu hvězdu dám, jenže tyhle doslovnosti v oblasti humoru mě prostě nebaví, nudí a otravují. Scénu ptáka vytahovaného z ptáka jsem opravdu rozdýchával jen ztěží, protože humor holt někam ulít, a protože ho nenásledoval můj mozek, nesetkali jsme se s touto scénou ani trošičku. A tak to šlo až do konce, na který jsem se i přes "krátkometrážnost" tohoto celovečeráku opravdu těšil. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprosto nehorázný úlet.Ale bohužel,ikdyž je tu obrovská koncentrace úžasných,skvělých,vymatlaných,zhulených,vypitých magorů na metr čtvereční a vesměs jsou vtipný,zábavní a sympatičtí,jejich šílené gagy se odehrávají v naprosto odpadovém ději,který jsem vážně nekousl.On ten děj je vlastně stejně pitomej,jako ty postavy,co jím prochází a tvoří ho,ale narozdíl od nich je pouze pitomej a nic víc.Ono je to celý tak stašně ulítlý,že nevím,jestli to nebyl vlastně jenom jeden velkej fór,který buď divák vezme a nebo to po pár minutách vzdá.Já jsem tak někde mezi.Postavy a jejich imbecilní hlody fajn,palec nahoru,ale vše ostatní nekompromisní palec dolu.Skutečný blázinec! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama