Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

freddy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavá kravinka, která je sice celá šílená a ten námět je opravdu neotřelý, ale bohužel ne vždy se vtípky v tomto filmu z mého pohledu strefily zrovna do černého. Takže zatímco některé scénky a vtípky jsou prostě geniální (např. piraňa k večeři nebo pštros v rozkroku), tak některé vtípky mi přišly spíše trapné (např. jeden z hlavních hrdinů přiznávající se, že je alkoholik). Ale čím rozhodně tahle komedie disponuje, to je opravdu zajímavý, kvalitní, neotřelý a originální námět, založený na záchraně jednoho skomírajícího televizního pořadu. Určitě nelituji toho, že jsem se na film podíval, protože dokázal pobavit a díky stopáži jen něco lehce přes 80 minut to i docela rychle a příjemně uteklo. Steve Zahn je v komediálních rolí vždy naprosto dokonalý a ani v tomto případě nenechal nic dlužno svým komediálním hereckým kvalitám, ostatní zúčastnění ho pak brilantně doplňují. Pokud bych to měl nějak uzavřít, tak rozhodně musím konstatovat, že tato výprava do Jižní Ameriky za yettim stála za to a až na pár trapných fórků to byla docela příjemná podívaná, se kterou jsem rád strávil svůj čas a o které si troufám tvrdit, že na ní jen tak nezapomenu. Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, je to někde přesně mezi, a nakonec v tomto případě uděluji tři hvězdy, ale rozhodně jsou to lepší tři hvězdy, tedy 70%. ()

pazkund 

všechny recenze uživatele

Tohle dílko neni totiž pro každýho. Ideální na páteční večer se svou milou, zelenou a ubalenou. Nasmál jsem se hrozně.Prostě prdel pro neupjatý, konvencema nezdeformovaný týpky. Z0oMb3E, Kryton, baaaja a další, jste prostě šáhli vedle. Dramata o milostném trojúhelníku na pozadí druhé světové války, které jste zřejmě chtěli vidět se většinou jmenujou jinak. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Príšerne uletená bláznivá komédia, ktorá má originálny, ale jednoduchý námet, ktorý mohol byť lepšie spracovaný, ale na daný typ žánru to stačí. Vtipu tam bolo pomerne dosť, no mne polovica prišla trápna. Scéna s moriakom už bola aj na mňa moc. Herci zahrali ako sa na daný typ filmu patrí, no nesadli mi všetci tak ak osom si predstavoval. Zahn mi neprišiel moc vtipný, Justin Long tiež nič moc a chalana zo Superbad fakt nemusím. Robert Patrick si strihol moc malú úlohu, čo je škoda, mohol byť viac využitý. Táto nenáročná zábavka ma už k telke asi nedotiahne, možno ak sa budem moc nudiť a ostatní ma presvedčia. 45% ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

To byl děs a hrůza vydržet aspoň pár minut to sledovat. Jak někomu kdo to napsal , točil a v tom i hrál , tento film může připadat vtipný? Je to nehorazně nevtipná , trapná a místama až nechutná komedie. Musel jsem to chvílema i přetáčet , protože to se nedalo. Herci jsou příšerní a buď přehravají anebo hrají jak tvrdý Y. Hlavní motiv je natočit Yettiho , pominme fakt , že během celého filmu je tam trhlin ve scénaři (Yetti v Ekvádoru? , Pygmejové v Ekvádoru?) tak se těšíte aspon co se bude dít s Yettim. Jenže oni doslova tu scénu odstřelí a opět je tu snuška trapnosti! Já být Sandlerem tak postřílím všechny co tento film mají na svědomí a hercům bych zaplatil skutečný výlet do Amazonského pralesa. Protože tohle bych neprodukoval ani kdyby mi slíbily , že natočí skutečného Yettiho. Lepší výlet za Játym si lidi najděte u Járy Cimmrmana ve hře Dobytí Severního pólu. Toto je ztrata času . Raději jsem měl hodinu koukat do zdi!! ()

baaaja odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s hodněkrát řečeným názorem, že jde o naprostou stupiditu, debilitu a nevim co všechno dohromady. Několikrát za celej "film" jsem se musela ze všech sil přemlouvat, abych to dokoukala, a když jsem se s velkým bojem dostala až k závěrečným titulkům, nemohla jsem uvěřit svým očím, že jsem kvůli takový kravině promarnila hodinu a půl.. Neskutečný, co někdo dokáže natočit, a pak to vydávat za film a ještě smutnější je, že se najdou lidi, který tomuhle daj 5 hvězdiček, s takovýma lidma je lepší se snad ani neznat... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno