Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

papaguy odpad!

všechny recenze uživatele

V současném širém světě Disneyho tv produkce najdete skutečné poklady i dno televizní produkce, která pouze parazituje na originálních charakterech. Neodpadím často. Ale tohle je čisté televizní zlo. Levná animace, debilizace dětí. Ani ne tak scénářem, jako celkovým nevkusem. Jako "bonus" v české verzi odpudivý dabing. Walt Disney se obrací v hrobě. Zajímavý komentář: kulyk, Jara.Cimrman.jr. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšukej si svého Mickey Mouse. Maminko, podívej se, jak nám ten náš Danánek pěkně papá, a už vůbec nepláče. Bude to tím, že dávají v telce Mickeyho. Obrátíme toho našeho Nanánka k televizi, aby z toho taky něco měl. Táááák..no a koukej se dívat....Uáááááááááááááááá.....Proč si se rozplakal, co se ti nelíbí, broučku nehezký? Počkej, ještě jeden pokus....tááááák, a je to...Uáááááááááááááááá....ty zase řveš, ty ošklivý opičí potrate?! Co se ti, kurva, na tom nelíbí?!! Třetí pokus...táááák, pěkně pomalu...a je to....Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....To snad není pravda, ani tomu ohyzdnému dítěti se to nelíbí. Ano, Mickeyho klubík se nelíbí ani dětem. Hrozí zdravotní újma na psychice. Mickeyho klubík své řady rozšiřuje o imbecilní děti, ale my máme našeho Papánka, z kterého roste génius a nechceme, aby se díval na hloupé, imbecilní myši a spol.. Pustíme ti Okna vesmíru dokořán. S Grygarem poznáš, co je Mickey Mouse. Synu náš, vzdělávej se, čerpej z naučných pořadů a obloukem se vyhni animovaným píčovinám. Co z toho plyne? Na tento ideologicky zabarvený seriál, který z vašich malých capartů udělá trosky, se rozhodně nedívejte. Nejedná se o rodinnou zábavu v kvalitním balení, ale o podřadný seriál z podřadné produkce, který je k vašim dětem na oko hodný a milý, ale ve skutečnosti je zlý a nenávistný, jako svého času strýček Jedlička. Pokud přece jen setrváte u tohoto nemožného seriálu, jsem žádostiv, jak svému dítěti vysvětlíte pojem "Myškavěc". A ne, rozhodně to není erotická pomůcka, s kterou vaší manželce děláte po večerech dobře, protože se jí přes její otylost nedostanete dál, než k jejím sloním nohám, abyste jí obdělal a uspokojil. Sledování je tedy na vaše riziko. Jo, a Božka, abych nezapomněl, ráno máš za úkol ten nepovedený plod naší lásky hodit do "bejby boxu", a hned potom na televizi odladit Disney Channel. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

I když je úroveň značně nevyrovnaná, u některých dílů se skvěle bavím i jako dospělý. K čemuž přispívá i velmi dobrý český dabing. Zvláště Pete je mi hodně sympatický, ačkoliv má představovat ty špatné vlastnosti. Ale nebojte, on se vždy napraví. Některé vynálezy v Mickeyho domku by mu záviděl i James Bond. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem ráda, že období Mickeyho klubíku, Pošťáka Pata, Mašinky Tomáše, Teletabís a dalších záležitosti pro nejmenší, máme za sebou. V mnohém souhlasím s kulykem, šílená animace, znělku jsem nenáviděla, obsah každého dílu mi navracel obsah mého žaludku zpět. Při zaslechnutí otravného, pištícího dabingu jsem pocítila tik v oku a téměř znechuceně jsem se otřásla. Toto se stalo, když jsem nevychytala onen správný okamžik a telku jsem nevypla ještě před jeho začátkem. V té době jsem nakupovala zrovna vycházející levná DVD Krtečka, Pata a Mata, Potkali se u Kolína a dalších iks krásných večerníčků, to jsem si pak sama často sedávala se svým dítětem a užívali jsme si pohádky společně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi výjimečné jedince, kteří po zralé úvaze dokáží určit, zda k zatloukání hřebíků je vhodnější použít kladivo, rýžový nákyp nebo muchomůrku zelenou, takže můj duševní vývoj se při sledování tohoto seriálu nijak výrazně neposouvá. Navíc mne poněkud děsí šílená animace a vykleštěný Mickeyho hlas, ale nemohu jít s hodnocením níž, neboť nadšená komunikace cílové skupiny s obrazovkou mi tak nějak napovídá, že tohle se povedlo. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama