Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Xmarc 

všechny recenze uživatele

Ze zkušenosti už vím, že pro děti předškolního věku ideál, i když ta relativně strohá 3D animace mě spíš odpuzovala, kačerovi s jeho přehnaně zastřeným hlasem je rozumět opravdu kulový a v tomto podání je hlas Mickeyho opravdu vypečeně vykleštěný. Ale děti jásají a aspoň trošku je to nutí k aktivitě a spolupráci, na rozdíl od jiných "3D čmáranic". A z tohoto úhlu pohledu taky hodnotím. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšukej si svého Mickey Mouse. Maminko, podívej se, jak nám ten náš Danánek pěkně papá, a už vůbec nepláče. Bude to tím, že dávají v telce Mickeyho. Obrátíme toho našeho Nanánka k televizi, aby z toho taky něco měl. Táááák..no a koukej se dívat....Uáááááááááááááááá.....Proč si se rozplakal, co se ti nelíbí, broučku nehezký? Počkej, ještě jeden pokus....tááááák, a je to...Uáááááááááááááááá....ty zase řveš, ty ošklivý opičí potrate?! Co se ti, kurva, na tom nelíbí?!! Třetí pokus...táááák, pěkně pomalu...a je to....Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....To snad není pravda, ani tomu ohyzdnému dítěti se to nelíbí. Ano, Mickeyho klubík se nelíbí ani dětem. Hrozí zdravotní újma na psychice. Mickeyho klubík své řady rozšiřuje o imbecilní děti, ale my máme našeho Papánka, z kterého roste génius a nechceme, aby se díval na hloupé, imbecilní myši a spol.. Pustíme ti Okna vesmíru dokořán. S Grygarem poznáš, co je Mickey Mouse. Synu náš, vzdělávej se, čerpej z naučných pořadů a obloukem se vyhni animovaným píčovinám. Co z toho plyne? Na tento ideologicky zabarvený seriál, který z vašich malých capartů udělá trosky, se rozhodně nedívejte. Nejedná se o rodinnou zábavu v kvalitním balení, ale o podřadný seriál z podřadné produkce, který je k vašim dětem na oko hodný a milý, ale ve skutečnosti je zlý a nenávistný, jako svého času strýček Jedlička. Pokud přece jen setrváte u tohoto nemožného seriálu, jsem žádostiv, jak svému dítěti vysvětlíte pojem "Myškavěc". A ne, rozhodně to není erotická pomůcka, s kterou vaší manželce děláte po večerech dobře, protože se jí přes její otylost nedostanete dál, než k jejím sloním nohám, abyste jí obdělal a uspokojil. Sledování je tedy na vaše riziko. Jo, a Božka, abych nezapomněl, ráno máš za úkol ten nepovedený plod naší lásky hodit do "bejby boxu", a hned potom na televizi odladit Disney Channel. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

SaimonG odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nevyužitý potenciál. Dítě to sice baví a umí díky tomu volat "hej ouško" ale taky pořád opakuje "fuj" od kačera. S porovnání s jinými pohádkami pro nejmenší (Káťa a Škubánek, Chaloupka na vršku, Štěňátko od Millera atd..) je tato americká představa idylického dětského klubíku, kde postava s hlasem kastráta všechno umí a ostatní jsou k ničemu, hodně ubohá. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Není to ono, co to bývalo. Když jsem to shlédl poprvé, sršelo to u mně až velkou trapností, ale jelikož bych jako správný strýc měl svému ani ne dvouletému synovci vyhovět, dívám se na to s ním a nakonec to není až tak zlé. Seriál zdánlivě připomínající prostředí modernejších videohet pro děti s vyzýváním, aby děti spolupracovaly a něco se naučily mi poté přišlo celkem přínosné, když vidím že se snaží spolupracovat a odpovídat i synovec, který ještě až na pár základních slov nedokáže mluvit. Za tohle mají tvůrci ode mně palec nahoru a český dabing je velice příjemný, zvlášť kachní hlas Donalda, jenž je skvělý i po letech a mnoha adaptacích. 65%. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku srovnatelný snad jen s Teletubbies. Vzpomenu-li si ale na původní kratké animáky s Mickey Mousem, které dělal Walt Disney v 30. letech, přijdou mi v podstatě stejně debilní, tzn. jsme zde svědky pozoruhodné kontinuity estetiky, která definovala západní pojetí roztomilosti, v kombinaci s idiotskou komikou, trvající přes 70 let - fascinující! Díkybohu za Bukowského a jeho pokus o de-disneyfikaci. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama