Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem ráda, že období Mickeyho klubíku, Pošťáka Pata, Mašinky Tomáše, Teletabís a dalších záležitosti pro nejmenší, máme za sebou. V mnohém souhlasím s kulykem, šílená animace, znělku jsem nenáviděla, obsah každého dílu mi navracel obsah mého žaludku zpět. Při zaslechnutí otravného, pištícího dabingu jsem pocítila tik v oku a téměř znechuceně jsem se otřásla. Toto se stalo, když jsem nevychytala onen správný okamžik a telku jsem nevypla ještě před jeho začátkem. V té době jsem nakupovala zrovna vycházející levná DVD Krtečka, Pata a Mata, Potkali se u Kolína a dalších iks krásných večerníčků, to jsem si pak sama často sedávala se svým dítětem a užívali jsme si pohádky společně. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Já beru, že je to seriál pro malé děti. Ale co tomuto a všem pořadům pro děti určené nedokážu odpustit je to, že postavičky "mluví" na děti tak, jako by všechny byly po mozkové mrtvici a trojité lobotomii. Mickeyho Mouse mám rád i všechny kolem něj. Ale pouze v té klasické podobě. Ne tyhle moderní vele kraviny. ()

Reklama

Tongo 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na pár dílů díval když jsem byl malý, avšak u mě tento dětský seriál který má děti "učit" moc nebaví a ani se mi nelíbí .Jo a z Mickyho se stal učitel který vám kouká do duše když se vás ptá na otázku : Chtěly by jste se podívat do mého klubíku ?! VIDÍM ŽE ANO !!! . No ale i přes to všechno to furt není žádná hrůza(narozdíl od jiných dětských seriálů), takže za mě to jsou 3 hvězdy . ()

duch 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím se mi tento seriál začíná čím dál tím více líbit. Věta: ,,Hej ouško:" u mě doslova zdomácněla a vracejí se mi při ní vzpomínky na bezvadný tábor, na kterém jsme tento seriál párkrát zhlédli. A osobně si myslí, že rozvíjení tvořivosti u malých dětí je potřebné a může k tomu pomoci i rozverný myšák a jeho přátelé. Jednu hvězdičku strhávám na kačera Donalda, který se stále nenaučil mluvit tak, aby mu bylo rozumět (co pak musí říkat malé děti...). ()

papaguy odpad!

všechny recenze uživatele

V současném širém světě Disneyho tv produkce najdete skutečné poklady i dno televizní produkce, která pouze parazituje na originálních charakterech. Neodpadím často. Ale tohle je čisté televizní zlo. Levná animace, debilizace dětí. Ani ne tak scénářem, jako celkovým nevkusem. Jako "bonus" v české verzi odpudivý dabing. Walt Disney se obrací v hrobě. Zajímavý komentář: kulyk, Jara.Cimrman.jr. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama